Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Crucea Roșie a ajuns la cea de-a VI –a ediție

0

Crucea Roșie Română, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune, vine din nou în ajutorul celor mai vulnerabile persoane prin organizarea ediției a VI-a a Galei Crucea Roșie, în data de 13 decembrie  2013.  Evenimentul va fi transmis atât pe postul național de televiziune cât și pe TVR HD şi online, pe TVR+ în intervalul orar 21.00 – 23.00. Gala din acest an are ca temă  „Banca de Alimente pentru Copii”.

DSC_4368

Prezentatorul evenimentului este, ca de fiecare dată, Iuliana Tudor, Ambasador al Crucii Roşii Române, iar gazdele evenimentului vor fi doamna Mihaela Geoană, Președintele Crucii Roșii Române și doamna Margareta Pâslaru, membru de onoare al Crucii Roșii. Artiştii care au răspuns afirmativ invitaţiei de a se alătura acestui demers şi de a deveni, astfel, voluntari ai Crucii Roşii, sunt Andra, Nicole Cherry, Ralu-K şi DJ Sava, Marcel Pavel, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Oana Lianu, trupa Direcţia 5 și corul de copii Allegretto. Tot în cadrul Galei de vineri seară, Amalia Năstase va veni alături de fetița sa, Emma, să susţină proiectul „Banca de Alimente pentru Copii”, iar telespectatorii îl vor cunoaşte pe cel mai tânăr voluntar al Crucii Roşii – Tudor, băieţelul de nici trei ani al Iulianei Tudor.

 „Banca de alimente a Crucii Roșii a reprezentat in ultimii 4 ani, de la inaugurarea sa, un ajutor real si constant acordat persoanelor aflate in imposibilitatea de a-și asigura  hrana. Ne dorim ca prin intermediul Galei de anul acesta, în pragul Sarbatorilor de Iarna, să aducem o bucurie copiilor pentru care o masă caldă valorează mai mult decât o jucărie. De aceea, lansăm tuturor telespectatorilor invitaţia de a se alătura campaniei noastre și de a deveni Mos Craciun pentru copiii care suferă de foame”, a declarat doamna Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Toți românii vor putea sprijini copii care suferă de foame. Timp de o lună, numerele de telefon și de SMS vor ramane la dispozitia telespectatorilor care doresc să aducă o bucurie copiilor nevoiași. La numărul scurt de SMS 8863 se pot face donații de 2 euro/SMS în rețelele Vodafone, Orange și Cosmote. În rețeaua Romtelecom se pot face donatii de 2 euro/apel la numărul : 0900 900 490  sau  10 euro / apel la numărul 0900 900 492. În magazinele partenere se pot face donații de alimente greu perisabile sau se pot face donații online pe site-ul www.crucearosie.ro.

Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente greu perisabile în magazinele partenere ale Băncii de Alimente: Carrefour, Mega Image, Real, Metro, Cora Cluj, Cora Mehedinți și Cora Arad, stocarea lor în depozitele Crucii Roșii și apoi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din întreaga țară.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.