Future Shorts / 5 februarie 2011

0

Future Shorts, festivalul de scurtmetrajelor revine in Romania. „Future Shorts Romania face parte din planul global de cucerire cinematografica, proiect vizual care atinge 50 de orase din 15 tari”, scrie metropotam.ro

In Bucuresti, proiectarea scurtmetrajelor are loc pe 5 februarie, data comuna tuturor oraselor participante, la Artexpo TNB. Simultan, oameni din 15 tari se vor uita la aceleasi productii scurte din cadrul evenimentului.

Mai multe informatii despre eveniment si program pe metropotam.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează