Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Future Leaders Academy Graduation Day

0

Schimbarea începe de la TINE!

Când vine vorba de proiecte pentru tineri, în şcoala ta bate vântul? Atunci Ia nişte chit şi pune în geam! Nu sunt suficiente activități sportive? Atunci aleargă… după finanțări! Vezi murdărie în jurul tău? Dă o mătură! Ai colegi care vorbesc urât şi deranjează ora? Ia atitudine!
Dacă îţi doreşti o schimbare, treci la fapte!
12095120_449267821948195_497643105142718018_o
Future Leaders Academy a fost un proiect implementat de Bridging The Gap şi The Seekers, în perioada 26 septembrie – 7 noiembrie 2015, în Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu“ din Mihăileşti, Giurgiu, destinat tinerilor care au potenţial de lideri şi care vor să facă o schimbare în bine în comunitatea lor. A fost un proiect frumos, cu buget zero, desfăşurat datorită faptului că un grup de oameni care nici nu se cunosc foarte bine şi-au canalizat voinţa şi energia pentru transforma o idee în realitate.
Proiectul nostru se apropie de sfârșit! Pe 7 noiembrie te invităm la Country Club Mihăilești pentru a asista la cele două prezentări de proiect pe care tinerii le vor face în fața unui juriu format din membrii reprezentantivi ai comunităţii locale, cu scopul de a atrage cât mai mult sprijin, https://www.facebook.com/events/534308306745175/

Citește mai jos despre cum au decurs training-urile din cadrul proiectului:
Teamwork (Romanian version, English)
Project Management (RO, EN)
Personal Road Map (RO, EN)
Fundraising (RO, EN)
Leadership (RO, EN)
Storytelling (RO, EN)

În momentul de față, cele două echipe sunt foarte aproape de a-și vedea ideile puse în practică. Postul de radio al liceului – „Tiu FM“, emite de mai bine de o săptămână, iar viitoarea echipă de handball va avea primul antrenament chiar înainte de ziua absolvirii.
Oamenii ale căror voinţe s-au coagulat pentru face posibil acest proiect sunt: Laura Ion, Adriana Moima, Adriana Cârnu, Cosmin Chiriţă, Alexandru Glod, John McKellar, Mircea Racoviceanu, Raluca Mihăescu, Cosmin Palagă, Marina Şerban, Valentin Aldea, Robert Mihai, Giovanni Quaglia, Cornel Emilian Bogdan, Nelu Tudose, Olivia Tudose, Sorin Ispas, Luminiţa Jelescu, Ileana Popovici, Lucica Dragne, Alex, Ana Niculescu, Jonathan Locke, Ionuţ Stanimir, Kathy Locke, Alexandru Miroiu, Anda Sebeşi, Florin Ghindă, Paul Stoicescu, Nelu Oancea, Lavinia Buznea, Dna. Mihaela, Lucian Corozel.
Le mulţumim tuturor prietenilor, sponsorilor şi partenerilor, dar mai ales celor 14 tineri care au fost alături de noi pe parcursul celor 45 de zile de proiect!
Aşa cum v-am spus pe tot parcursul acestor 45 de zile de proiect, prin toate materialele de presă pe care le-am redactat, Bridging The Gap şi The Seekers transmit, din nou, acelaşi mesaj, la fel de important:
Dragi elevi, părinţi, profesori, lideri locali sau naţionali, din educaţie şi din administraţie, agenţi economici, oameni de presă, oengişti, educaţia este responsabilitatea noastră, a tuturor!
Aşadar, vă aşteptăm la eveniment şi vă încurajăm să daţi mai departe povestea acestui proiect pentru a inspira şi alte comunităţi la nivel naţional!

Echipa Future Leaders Academy

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.