Fundatia Vodafone lanseaza a doua editie a programului Voluntar de Profesie

0

Fundatia Vodafone lanseaza a doua editie a programului Voluntar de Profesie, pentru cei care si-au dorit intotdeauna sa ii ajute pe cei aflati in dificultate, dar nu au gasit momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Anul acesta 15 voluntari vor avea ocazia sa lucreze pentru o perioada de 6 luni intr-un ONG din Romania.

Sursa: aici.

Alege o organizatie non profit in domeniul sanatatii, prevenirii abandonului familial, educatiei sau organizatii care desfasoara programe pentru batrani si tineri cu dizabilitati sau cu nevoi speciale. Gandeste-te ce poti face tu pentru acestia, ia legatura cu un ONG, pregateste un proiect, iar Fundatia Vodafone iti plateste salariul si cheltuielile administrative, daca ne convingi ca esti cea mai potrivita persoana.

Perioada de inscriere in program este 31 mai – 14 iunie. Daca esti ales voluntar de profesie vei putea pune in practica proiectul tau la organizatia pe care ai ales-o in perioada septembrie 2011 – februarie 2012.

 • Click aici pentru calendarul programului.
  Perioada Descriere activitate
  31 mai-14 iunie Perioada de inscriere
  15-22 iunie Evaluarea candidatilor
  22 iunie Anuntarea listei semifinalistilor
  23 iunie – 12 iulie Etapa de selectie – interviuri
  12 iulie Anuntarea celor 15 castigatori
  13 iulie – 31 august Incheierea contractelor de munca
  31 august Sesiune de informare castigatori
  15 sept – 15 feb Desfasurarea programului

Citeste regulamentulAnul trecut, Fundatia Vodafone a ales 12 voluntari de profesie care au lucrat timp de 4 luni pentru Habitat for Habitat for Humanity, Salveaza Vieti, Special Olympics, World Vision, Fundatia Edelweiss Sibiu, SOS Satele Copiilor, Asociatia Sfantul Stelian – Centrul de zi Steluta, Fundatia Hand-Rom Curtea de Arges, Asociatia AMMA, Asociatia pentru sprijinul copiilor cu cerinte speciale-Dr. Katz si Fundatia Estuar.

Activitatea lor poate fi urmarita www.facebook.com/fundatiavodafone.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează