Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația TELUS International Romania continuă să susțină ONG-urile locale cu o finanțare totală de 100.000 USD în 2021. ONG-urile cu proiecte din domeniul educației sau al sănătății pot aplica pentru un grant până pe 12 martie

0

București, 12 februarie 2021

Fundația TELUS International Romania Community Board invită organizațiile non-profit în căutare de finanțare să-și înscrie proiectele până pe 12 martie, completând formularul disponibil la acest link: https://grantstream.com/TELUS/form/Landing.

Susținerea comunităților locale reprezintă o parte importantă din cultura TELUS International, iar 2021 este al cincilea an consecutiv în care Fundația va distribui fonduri în valoare totală de 100.000 USD proiectelor orientate către sănătate sau educație.

ONG-urile care aplică pentru granturile TELUS International Romania Community Board trebuie să fie înregistrate în România și să depună proiecte dedicate copiilor sau tinerilor, care urmează să fie implementate pe parcursul anului 2021. Suma maximă alocată pentru fiecare proiect câștigător este de 5.000 USD, cu excepția a două programe pe an care pot primi o finanțare de până la 10.000 USD fiecare.

Anul trecut, Fundația a sprijinit 20 de ONG-uri care au desfășurat programe menite să diminueze efectele negative ale pandemiei asupra familiilor ce se aflau deja într-o situație vulnerabilă. Habitat for Humanity, Organizația Umanitară Concordia, Ateliere fără Frontiere, Little People, Asociația Adi Hădean, Policy Center for Roma and Minorities sunt câteva dintre organizațiile susținute în 2020.

De la lansarea sa în septembrie 2016 și până în prezent, TELUS International Romania Community Board a avut o contribuție pozitivă în viața a 27.230 de beneficiari susținuți de 78 de organizații non-profit din întreaga țară.

La nivel global, TELUS International gestionează cinci Fundații: în Guatemala, El Salvador, Filipine, Bulgaria și România, fiecare distribuind 100.000 USD anual pentru a sprijini proiecte dedicate comunităților locale. Filosofia de CSR a companiei – “We give where we live” – s-a concretizat, din 2005 până în prezent, în donarea a 72 de milioane USD, finanțând 7.000 de proiecte care au implicat 2 milioane de beneficiari. Pentru mai multe informații despre activitatea de responsabilitate socială a TELUS International, vă rugăm să accesați acest link.

Despre TELUS International

TELUS International se concentrează pe valoarea conexiunii umane pentru a crea, construi şi livra servicii de relații cu clienții excepţionale, high-tech, utilizând soluţii digitale de ultimă generaţie. Cu peste 50.000 de membri în echipă și centre în America de Nord şi Centrală, Europa și Asia, compania inovează serviciile cu clienţii prin soluţii digitale, spirit de echipă, gândire agilă și o cultură care pune clientul pe primul loc. Soluțiile companiei acoperă experiența clienților, moderarea de conținut, transformarea digitală, telemunca, ciclul de viață al sistemelor IT, consultanţă şi consiliere digitală, gestionarea riscurilor și suport back-office. Alimentând toate etapele creșterii companiei, TELUS International colaborează cu unele dintre cele mai apreciate branduri din lume, din domenii precum tehnologie, servicii financiare și fintech, games, industria ospitalității, cea medicală sau IT&C. Compania deservește clienți în peste 50 de limbi. Mai multe detalii, pe telusinternational.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.