Fundatia TELUS International Romania asteapta aplicantii pentru noi granturi de 100 000 de dolari in 2019

0

Fundatia TELUS International Romania a sustinut 20 de ONG-uri in 2018 si isi asteapta aplicantii pentru noi granturi de 100 000 de dolari si in 2019

Fundatia TELUS International Romania a continuat sa ofere si anul acesta finantare in valoare de 100 000 de dolari pentru programe dedicate familiilor si tinerilor, orientate catre sanatate, educatie si mediu.

Lansata in septembrie 2016, Fundatia TELUS International Romania a oferit in ultimii doi ani granturi in valoarea de 200 000 de dolari pentru 38 ONG-uri din mai multe judete din tara, venind in sprijinul a peste 3 000 de tineri prin proiecte educationale, reducerea ratei abandonului scolar si imbunatatirea calitatii vietii.

Cei 20 de beneficiari ai finantarilor din 2018 sunt asociatii care au demonstrat ca sunt alaturi de comunitatile din care fac parte si dezvolta programe pentru sustinerea nevoilor acestora, fiind alaturi de ei in mod constant.

Fundatia TELUS International Romania a selectat pentru alocarea granturile proiecte urmatoarelor organizatii : Asociatia Ai vointa, Ai putere, Asociatia Lumina, Asociatia Spitale Curate, Fundatia Inocenti, Asociatia Merci Charity Boutique, Asociatia Mia’s Children, Fundatia PACT, Asociatia Pro ACT Suport, Asociatia Little People Romania, Asociatia Cartea Daliei, HOSPICE Casa Sperantei, Fundatia Support for Social Integration, Asociatia Save the Children Romania, Asociatia Cultural Center O Del Amenca, Organizatia Umanitara CONCORDIA, Asociatia Agapedia Romania, Asociatia Carusel, Asociatia Crystal Children, Asociatia Zero Gravity.

CSR-ul este parte din ADN-ul TELUS International. Credem cu tarie ca tot mai multe companii ar trebui sa-si asume misiunea de a face lumea un loc mai bun utilizand atat avantajele financiare de care dispun, precum si rolul activ pe care si-l pot asuma angajatii lor. Intrucat ne ghidam in permanenta dupa motto-ul ‘’we give where we live’’, ne respectam promisiunea fata de comunitatea in care ne desfasuram activitatea si vom continua sa sprijnim si pe viitor proiectele organizatiilor neguvernamentale din Romania. (Grégoire Vigroux, Vice-President Europe, Marketing and Corporate Communications TELUS International)

Toate cele 161 de proiecte primite de-a lungul anului 2018 au fost evaluate de catre membrii board-ului Fundatiei care au ales sa ajute oferind din timpul si experienta lor. Ne bucuram ca au acceptat invitatia de a ne fi parteneri in acest demers: Eric Stab, CEO Engie Romania si Presedinte al Fundatiei, Grégoire Vigroux, VP Europe Marketing & Corporate Communications TELUS International, Fady Chreih, CEO Regina Maria, Liudmila Climoc, CEO Orange Romania, Tudor Giurgiu, regizor si fondator TIFF, Medeea Marinescu, actrita, Cristina Jianu, Director Financiar TELUS International, Ilinca Păun, CEO The Entrepreneurship Academy.

Prima sesiune de granturi din 2019 este deschisa aplicantilor pana pe data de (UPDATE) 27 februarie (termenul limită inițial era de 22 februarie). Acestia pot depune proiectele completand formularul online, iar criteriile de aplicare raman aceleasi: organizatiile non-profit trebuie sa fie inregistrate in Romania, sa propuna un program specific care sa implice tinerii sau familiile acestora, proiectul sa se deruleze pe durata anului 2019, iar valoarea acestuia sa nu depaseasca 5.000 USD.

Fundatia TELUS International Romania este o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS International la nivel global si sustine filosofia companiei de a darui acolo unde traim care s-a tradus, incepand cu 2005 in donarea a 2 200 000 de dolari pentru sustinerea celor 5 455 de proiecte cu impact asupra a peste 2 milioane de copii si tineri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.