Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Telekom Romania şi Fundaţia Olimpică Română își unesc forțele pentru sportivii României

0

Fundaţia Telekom Romania a încheiat un parteneriat cu Fundaţia Olimpică Română pentru a susţine financiar proiectul „Împreună pentru sportivii României”.

Sportul de performanță este asociat cu medaliile și reușitele atleților care concurează în competiții sportive naționale și internaționale. În prezent, majoritatea sportivilor de performanță, care nu mai concurează, nu primesc ajutorul financiar pe care îl merită și de care au nevoie.

Impreuna pentru sportivii Romaniei

„Obiectivul principal al Fundației Telekom Romania este de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor aflate în situații sociale dificile. Implicarea Fundației Telekom în proiectul „Împreună pentru sportivii României” reprezintă angajamentul nostru de susține atleții olimpici români. Moștenirea pe care o lasă aceștia în urmă reprezintă o filosofie de viață care promovează un echilibru între sport, disciplină si educație, valori cu care ne identificăm”, afirmă Ruxandra Vodă, Membru în Consiliul Director al Fundației Telekom Romania.

„Performanţele deosebite de-a lungul carierei sportive nu reprezintă o certitudine a bunăstării materiale. Din acest motiv există foşti sportivi de performanţă care, aflaţi în faţa unor probleme mai serioase de sănătate, nu se pot descurca din punct de vedere financiar. Prin programul „Împreună pentru sportivii României” al Fundaţiei Olimpice Române am ales să oferim un sprijin concret acestor cazuri sociale. Implicarea Fundaţiei Telekom Romania înseamnă un pas în plus făcut către alinarea suferinţei beneficiarilor şi le mulţumesc pentru ca au înţeles cât de important este să le fim alături sportivilor şi în momentele de vulnerabilitate”, declară Andreea Răducan, Preşedintele Fundaţiei Olimpice Române.

Fundația Telekom Romania sprijină proiectul „Împreună pentru sportivii României”, desfășurat de Fundația Olimpică Română și oferă, timp de un an, un sprijin financiar în valoare de 100 euro/lună pentru 5 foști atleți cu probleme grave de sănătate:

  • Beţiu Dumitru – Dublu medaliat la Campionatele Mondiale, multiplu medaliat la diferite cupe mondiale şi campionate naţionale şi internaţionale de kaiac canoe;
  • Ganea Petre – Multiplu campion naţional, medaliat cu aur la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale de box;
  • Istrate Nicolae – Multiplu campion naţional la scrimă, antrenor şi armurier;
  • Stoichiţă Paul – Component al lotului olimpic – multiplu medaliat la Campionatele Europene şi concursuri naţionale şi internaţionale de haltere;
  • Vladescu Ioan – Multiplu campion naţional la lupte libere, antrenor categoria I la grupele de performanţă de copii şi juniori.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.