Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile organizează joi, 11 martie 2021, în cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România, o sesiune de informare despre cele 5 apeluri de proiecte pentru ONG-uri

0

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile organizează joi, 11 martie 2021, în cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România, o sesiune de informare despre cele 5 apeluri de proiecte pentru ONG-uri, lansate în luna februarie, în valoare totală de peste 9 milioane euro:

  • Apel #2 – Educație și implicare civică

  • Apel #3 – Activism civic și advocacy

  • Apel #5 – Sprijin strategic pentru drepturile omului și tratament egal

  • Apel #7 – Acțiuni de advocacy pentru incluziunea socială a grupurilor vulnerabile

  • Apel #8 – Dezvoltarea comunităților rurale interetnice

Sursa și mai multe informații aici.

Înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.