Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Globalworth o numește pe Georgiana Iliescu în funcția de Director Executiv

0

București, 26 iunie 2019: Fundația Globalworth, organizația non-profit prin care Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia și-a propus consolidarea proiectelor de CSR ale grupului, o numește în funcția de Director Executiv pe Georgiana Iliescu.

Grija pentru generațiile viitoare și pentru comunitățile cu nevoi speciale reprezintă două dintre cauzele care mă inspiră în fiecare zi să dezvolt inițiative cu impact pozitiv la nivel social. Am fost întrebată de multe ori dacă mi-am propus să schimb lumea. Iar răspunsul meu este, de fiecare dată, că dacă nu poți să ajuți 100 de persoane, atunci ajută una singură, și cred că perseverența în ceea ce ti-ai propus să faci este puterea oamenilor de a construi un viitor mai bun. De aceea, sunt onorată și mă bucur să fac parte din echipa Fundației Globalworth, organizație cu ale cărei valori mă identific și care continuă tradiția echipei Globalworth de a susține și investi în inițiative care pot schimba în bine viața oamenilor”, a declarat Georgiana Iliescu, Director Executiv al Fundației Globalworth.

Cu o experiență de peste 15 ani în implementarea și coordonarea de proiecte cu impact la nivel social, Georgiana Iliescu se alătură Fundației Globalworth pentru a consolida misiunea organizației de a construi, pe termen lung, proiecte pe cei trei piloni strategici – oameni, locuri și tehnologie.

Înainte de a ocupa poziția de Director Executiv al Fundației Globalworth, Georgiana Iliescu a fost Senior Project Manager în Fundația Vodafone România și membru în Consiliul de Administrație al acesteia. În cei 12 ani alături de această organizație, Georgiana a coordonat o serie de proiecte strategice pentru îmbunătățirea infrastructurii în diverse arii de activitate, precum renovarea centrelor de transfuzie sanguine sau dotarea și renovarea de spitale, dar și demersuri care promovează noile tehnologii. Pe lângă inițiative concrete în zona de educație, sănătate sau tehnologie civică, Georgiana Iliescu a implementat și proiecte de voluntariat și fundraising, a dezvoltat aplicații și programe interne de voluntariat corporativ și a coordonat proiecte dedicate construcției de locuințe sociale.

Anterior acestei poziții, Georgiana Iliescu a fost Coordonator de Proiect în Fundația Principesa Margareta a României, unde a pus bazele dezvoltării centrelor comunitare intergeneraționale și a contribuit la implementarea inițiativelor sociale în Fundația Rațiu România, în calitate de Community Manager.

Despre Fundația Globalworth

Fundația Globalworth a fost înființată în 2018 de Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, și este o entitate non-profit, fiind independentă de activitățile comerciale ale grupului. Fundația are ca misiune dezvoltarea de proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri și tehnologie.

Pornind de la ideea că viitorul oricărei societăți este reprezentat de generațiile tinere, fundația se concentrează pe grija pentru oameni, care poate fi susținută prin programe de educație și prin proiecte care le pot îmbunătăți acestora accesul la servicii medicale de calitate, indiferent de categoria socială din care fac parte. La fel de importante sunt și inițiativele care au ca scop construirea de locuri și dezvoltarea de comunități urbane în care oamenii se pot întâlni, pot interacționa și pot găsi împreună soluții care îi ajută pe cei cu nevoi speciale. În completarea acestora, Fundația Globalworth crede în impactul pozitiv al proiectelor care integrează tehnologia, precum incubatoarele dedicate tinerilor și susține finanțarea inovațiilor care, printre altele, pot aduce oamenii împreună.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.globalworth.com și pe canalele de comunicare Facebook, Instagram și LinkedIn

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.