Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația eMAG caută Project Manager!

0

hai-la-olimpiada-om-marisor
sursa: http://www.fundatiaemag.ro/fundatia-emag-cauta-project-manager/

Din 2012, susținem școala din România prin programe care facilitează accesul la o educație completă pentru elevi și studenți. Acum avem nevoie de un coleg/o colegă care să preia coordonarea a două dintre proiectele noastre, „Hai la Olimpiadă!” și „Nouă ne Pasă”.

„Hai la Olimpiadă!” este un proiect dedicat susținerii elevilor, profesorilor și studenților dornici să se antreneze la un nivel superior celui propus la școală. Click aici pentru mai multe detalii.

„Nouă ne Pasă” și-a propus să le ofere comunităților lipsite de resurse sprijinul de care au nevoie pentru a-și asigura o educație normală. Click aici pentru mai multe detalii.

Dacă ai experiență în sectorul non-profit și/sau în proiecte legate de educație și îți dorești să lucrezi într-o echipă dedicată creșterii calității educației din România, vrem să te cunoaștem. Trimite-ne un CV și o scurtă scrisoare de intenție la adresa irina.vasilescu@fundatiaemag.ro până pe 4 noiembrie.

Candidatul ideal:

Este autentic interesat/ă de problema educației în România
Are experiență de minimum 1 an în domeniul ONG / non-profit
A interacționat la nivel profesional cu sistemul educațional de stat din România
Are experiență în implementarea unui proiect, de la fazele inițiale până la încheiere
Este o persoană prietenoasă, sociabilă și răbdătoare, capabilă să se exprime clar și diplomat
Are cunoștințe bune de limba engleză
Este capabil/ă să lucreze eficient în programele Microsoft Office
Este disponibil/ă pentru a începe lucrul în luna decembrie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.