Fundatia Dezvoltarea Popoarelor sprijina somerii aflati in cautarea unui loc de munca

0

Fundația Dezvoltarea Popoarelor continuă implementarea proiectului Servicii integrate pentru promovarea ocuparii durabile in 5 regiuni din Romania.

Proiectul, care se desfasoara in perioada iulie 2010- iunie 2013, este cofinantat din Fondul Social European , Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritara 5, Promovarea masurilor active de ocupare, DMI 5.1. Dezvoltarea şi implementarea masurilor active de ocupare.

Proiectul urmareste atragerea si mentinerea pe piata muncii a persoanelor inactive, a somerilor si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, prin promovarea unor masuri active in domeniul ocuparii la nivelul a 5 regiuni din Romania.

Interventia isi propune sa atraga pe piata muncii 3.600 de oameni din mediul urban si rural. Acestia provin din  judetele Arad, Cluj, Dambovita, Olt, Gorj si Regiunea Bucuresti-Ilfov.

Prin furnizarea de servicii de informare, orientare si consiliere profesionala proiectul va contribui la informarea beneficiarilor cu privire la ocupatiile cerute pe piata muncii, oferindu-le asistenta pentru individualizarea traseului educational si de formare profesionala, consiliere pentru autocunoastere, pentru dezvoltarea resurselor personale, pentru construirea planului carierei, pentru cautarea unui loc de munca.

Fundatia Dezvoltarea Popoarelor sustine, de mai bine de 14 ani, persoanele aflate in situatie de risc social, oferindu-le oportunitati socio-educative si de integrare profesionala.

Mai multe informatii despre organizatie pot fi obtinute accesand site-ul www.fdpsr.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează