Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului angajează FUNDRAISER și ASISTENT PROGRAME

0

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului, care servește toate comunităţile urbane şi rurale din Făgăraş, precum şi alte aşezări din zonele adiacente, cu un număr de locuitori care pot beneficia de asistenţa şi programele Fundaţiei estimat la 145 000 de persoane, caută responsabil pentru strângerea de fonduri (fundraiser) și asistent de programe.

Având în vedere misiunea noastră de a inspira şi susţine iniţiative locale, de a mobiliza resurse şi a aduce împreună oameni şi organizaţii care să aibă dorinţa şi capacitatea să contribuie pe termen lung la dezvoltarea comunității, este nevoie ca persoanele care aplică, în vederea selectării pentru un interviu, să aibă studii superioare, bune cunoștințe de limba engleză și operare calculator, să fie creative și dinamice și pregătite de implicarea activă în dezvoltarea comunității făgărășene.

Atât fundraiser-ul, cât și asistentul de programe vor lucra la sediul fundaţiei, în Făgăraş, 8 h/zi, începând cu lunile februarie-martie 2020. Salariul oferit este unul atractiv, care să mulțumească ambele părți, motiv pentru care se discută la interviu. În plus, noii angajați beneficiază de programe personalizate de dezvoltare personală, participare frecventă la schimburi de experiență, training-uri, workshop-uri, conferințe naționale și internaționale, cât și de lucrul în cadrul unei echipe tinere și deschise către nou și ideile creative de orice fel.

CV-urile se expediază la adresa office@fundatiactf.ro, alături de un scurt paragraf prin care candidatul trebuie să spună de ce este motivat să se alăture echipei.

Mai multe informații despre responsabilitățile fundraiser-ului găsești aici .

Mai multe informații despre responsabilitățile asistentului de programe găsești aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.