Fundaţia Baylor Marea Neagră a lansat ediţia 29 a revistei Optimism

0

Doză nouă de Optimism

Publicaţia prezintă activitatea Fundaţiei şi a Centrului Clinic de Excelenţă Baylor, informaţii interesante din domeniul bolilor infecţioase şi oferă cititorilor posibilitatea de a-i cunoaşte mai bine pe colaboratorii noştri. Această ediţie a periodicului are ca subiect central festivitatea organizată cu ocazia finalizării lucrărilor de extindere şi modernizare ale Centrului Clinic de Excelenţă Baylor. Evenimentul a avut loc la 15 ani de la inaugurarea Centrului constănţean.

unnamed

De asemenea, puteţi citi un interviu cu Melissa Walsh, vicepreşedintele AbbVie Foundation, dar şi povestea lui Narcis, care a lăsat, în scurta-i trecere pe acest pământ, urme adânci în sufletele tuturor. Ne-a învăţat lecţia iubirii pentru ceilalţi, a forţei nemăsurate şi a bucuriei de a trăi în ciuda oricăror obstacole.

„Modernizarea Centrului Clinic de Excelenţă, înălțarea clădirii cu încă un etaj și renovarea spațiilor existente reprezintă o nouă materializare a angajamentului pe care profesorul Mark Kline, președintele BIPAI, l-a făcut în urmă cu 20 de ani orașului nostru: acela de a oferi pacienților români, la ei acasă, servicii cât mai apropiate de cele pe care le-ar primi la Houston. În anii care urmează proiecte de la centru își propun să prevină răspândirea bolilor infecțioase prin acțiuni de educație, bune practici și screening, să reducă impactul fizic, psihologic și social al acestor infecții şi să crească abilitățile de autogestionare a bolii prin intervenții științifice de schimbare comportamentală”, a declarat Ana-Maria Schweitzer, directorul executiv al Fundaţiei Baylor Marea Neagră.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.