Fundația Balul Vienez de la Timișoara lansează campania de strângere de fonduri „O Floare de colț pentru United Way”

0

BALUL VIENEZ DE LA TIMIȘOARA
26 noiembrie 2015

Fundația Balul Vienez de la Timișoara lansează o nouă campanie de strângere de fonduri – „O Floare de colț pentru United Way”. Lansarea, marcată printr-un un flashmob la care sunt invitați să participe cât mai mulți timișoreni, va avea loc la ora 16.00 pe data de 25 octombrie în Piața Operei. Campania Floarea de colț se va desfășura timp de o lună până pe 26 noiembrie când are loc cea de-a IV-a ediție a Balului Vienez de la Timișoara.

2 - Banner bastion 3 x 5m
Florea de colț are o însemnătate deosebită atât în Austria, unde este simbol național, cât și în România, unde este protejată prin lege. Balul Vienez de la Timișoara, de asemenea un eveniment cu scop caritabil, introduce Floarea de colț ca simbol al generozității care leagă cele două popoare. Scopul acestei inițiative este de a transmite mesajul că a ajuta e ușor și de sensibiliza și conștientiza cât mai mulți oameni că a dărui, oricât de puțin, face o diferență mare.
Floarea de colț vine în forma unei broșe care se poate achiziționa în schimbul unei donații minime de 10 lei. Cu 10 lei se plătește un prânz cald unui copil din centrele United Way din Timișoara care includ două centre after-school și o școală. Aici sunt hrăniți un număr de până la 150 de copii în fiecare zi pe tot parcursul anului. Cu numai 10 lei orice donator care achiziționează Floarea de Colț face diferența într-una din zilele din viața unui copil.
Ioana Hațegan, Președintele Fundației Balul Vienez de la Timișoara, declară: „Prin campania Florea de colț vrem să extindem spiritul caritabil al Balului Vienez de la Timișoara la mai mult decât doar o seară. Vrem să facem o comunitate a Florii de colț, a generozității. Purtînd Floarea de colț împreună răspândim mesajul că a ajuta e totuși ușor, dacă vrei. Astfel, toți cei care purtăm Floarea de colț vom forma o comunitate de oameni care cred că să daruiești, oricât de puțin, e important în viață. Dorim să ne recunoaștem oriunde și să știm că împreună ajutăm.”

Toate fondurile strânse prin campania Florea de colț și Balul Vienez de la Timișoara merg direct către organizația internațională United Way care lucrează cu copii defavorizați.

CONTACT:
Oana Romocea
T. +40 730311949 | Email: ovromocea@gmail.com
FB: www.facebook.com/balulvienez
Website-ul official : www.balul-vienez.ro
Official hashtag: #balulvieneztm #floaredecolt

Despre Balul Vienez de la Timișoara
Balul Vienez de la Timișoara a fost reintrodus pentru prima dată după aproape o sută de ani de întrerupere în calendarul vieții sociale al orașului la inițiativa avocatei Ioana Hațegan. Evenimnetul este organizat în scop caritabil și reunește personalități marcante locale și naționale, companii și oamenii de cultură. Anula acesta 48 de debutanți și 24 de perechi de mini-dansatori vor face parte din program.
Balul Vienez de la Timișoara este al 31-lea bal recunoscut la nivel mondial de către Primăria din Viena. Evenimentul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Austriei.

Despre United Way
United Way România a fost înființată în iunie 2004 și este afiliată organizației United Way Worldwide. Misiunea organizației este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului. Proiectele din cadrul organizației se orientează pe trei domenii: educație, integrare și sănătate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.