Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fotografia – pasiune și meserie: Andrei Badea, consultantul F64 îndrăgostit de natură

0

F64 continuă proiectul „Fotografia – pasiune și meserie“ dedicat consultanților săi. Cea mai nouă poveste este a lui Andrei Badea și a relației sale cu fotografia, de la simple cadre de vacanță până la adevărate tablouri de natură. În cadrul F64, Andrei este lider de echipă în departamentul Customer Care și se implică activ în diverse proiecte.

andrei-badea_foto2

Andrei a fost pasionat de când se știe de artele vizuale, dar mai ales de miracolul naturii. Pasiunea pentru fotografie a moștenit-o de la bunicul său, care imortaliza toate vacanțele în familie, ieșirile în natură și plimbările pe munte, cu un Belca Beltica II, din anii ’50. Pentru că lucrurile se schimbă odată cu schimbarea generațiilor, primul echipament foto al lui Andrei a fost un Canon A510.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

andrei-badea_foto1 andrei-badea_foto3 andrei-badea_foto4

„Pentru mine, fotografia este modul de a lua acasă o bucățică din spectacolul naturii. Indiferent acum cât timp am făcut o fotografie, îmi amintesc și cele mai mici detalii al zilelor în care am realizat-o. Să găsești diafragma corectă nu-i lucru mare, dar să inovezi, scoțând în evidență minusculul grandios dintr-un peisaj, este un lucru foarte mare. “, a mărturisit Andrei Badea legat de ceeea ce iubește la fotografie.

Andrei și F64 s-au „cunoscut“ în 2007, când el a devenit client. Șapte ani mai târziu, s-a alăturat echipei în care activează în prezent. F64 este cel mai mare angajator din domeniul foto-video din România, iar echipa sa de consultanți reprezintă nucleul showroom-ului din Bulevardul Unirii nr. 45.

Prin proiectul „Fotografia – pasiune și meserie“, F64 se diferențiază ca un angajator ce a înțeles să ofere fiecărui angajat și spațiul de manifestare personală de care are nevoie, în funcție de generația din care face parte și valorile acesteia. Toți membrii echipei F64 au un mediu propice atât dezvoltării personale, cât și celei profesionale, lucru care se traduce în 8 ore mai fericite la serviciu, ceea ce poate să aducă doar un plus atât angajaților, cât și clienților.

Despre F64

Cu o experiență de 15 de ani pe piața românească, F64 este cel mai mare retailer de echipamente și accesorii pentru imagine (foto și video). Portofoliul companiei include aproape 70.000 de produse, fiind astfel și cel mai mare magazin de profil din Sud-Estul Europei. F64 operează atât magazinul online f64.ro, cât şi unul dintre cele mai mari magazine fizice de profil din regiune. F64 a înregistrat în 2015 o creştere de 8% a cifrei de afaceri, ajungând până la 101,2 milioane de lei (22,8 milioane de euro), în condițiile unei scăderi a pieţei foto cu 12,4% (27 milioane de euro).

Compania a primit recunoașteri precum cel mai bun magazin IT & C în cadrul GPeC 2015, Magazinul online al anului 2015 în cadrul Romanian E-commerce Gala Awards, precum și premiul pentru cel mai bun blog de companie în 2016 (acordat în cadrul Webstock).

Pentru noutățile legate de domeniul foto și F64, vizitați f64.ro și urmăriți-ne pe  Instagram, Facebook, și Twitter.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.