Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MESAJE CHEIE: Timp de 2 zile, TEDxPiațaVictoriei a readus ideile care merită împărtășite în Timișoara

0

În 25-26 noiembrie, Timișoara a fost gazda evenimentului TEDxPiațaVictoriei Challenging Tomorrow. Publicul timișorean a avut parte de două zile pline de inspirație marcate de conferința TEDxPiațaVictoriei și, un concept nou de eveniment, TEDxPiațaVictoriei Adventures.

Tematica evenimentului, Challenging Tomorrow, și-a propus să aducă în discuție provocările pe care le presupune ziua de mâine in diverse domenii precum educație, implicare socială, artă, tehnologie sau știință.

În data de 25 noiembrie, în cadrul conferinței TEDxPiațaVictoriei, pe scenă au urcat:

Evenimentul a continuat în data de 26 noiembrie cu un concept nou numit TEDxPiațaVictoriei Adventures, unde participanții au fost provocați să participe la o serie de opt activități. Acestea au fost:

  • Interactive games by Centrul Sturz
  • Aventurei de fundraiser by Mario de Mezzo
  • Colorful Mandalas by Ana Fit
  • Workshop Scrimă by ACS Floreta Timișoara
  • Everybody likes Kung-Fu Fightings by Lion Wing Tsun Kung-Fu Club Timișoara
  • Dance Adventures by Blackout
  • Vintage Karaoke
  • LARP – Socializare cu arme din spumă by Asociația Bee Active

Evenimentul a fost powered by NN

Parteneri: Continental, Imobiliare.ro Chivas, Urby, E-Twow, Tudor Tailor, Ozz Vintage House, Atelierul Rozz

Parteneri media: Kiss FM, Revista Altfel, România Pozitivă, Decât o Revistă, CTRL-D, IQ Ads, Știri din Vest, Timișoara Express

Susținători: Lagom Agency & Asociația Creative Ways

Despre TEDxPiațaVictoriei

Timișoara este și a fost întotdeauna un punct de reper important în ceea ce priveste inovarea și răspândirea ideilor noi. TEDxPiațaVictoriei dorește să continue această tradiție și să pună orașul și pe harta TED – Ideas worth spreading (en. Idei care merită să fie răspândite). Experiența unică pe care o poți trăi la TEDxPiațaVictoriei este dată de speakerii live, performeri,  vizionări TEDTalks și sesiunile de networking care au ca scop conectarea ta cu alți oameni din comunitatea locală. Toate acestea ne fac să credem cu tărie că putem fi un catalizator al progresului comunității timișorene.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.tedxpiatavictoriei.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/tedxpiatavictoriei .

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Urmăriţi TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED sau pe Instagram la http://instagram.com/ted.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.