Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Juriul a deliberat, vezi schitele castigatoare de la concursul de design mestesugaresc!

0

Concurs de design mestesugaresc 

Juriul a deliberat! Va multumim mult pentru implicare si pentru efortul depus in slujba mestesugarilor romi.  Am fost bucurosi sa vedem ca in jur de 200 de persoane au participat la workshopuri, iar 70 de persoane au dorit sa ne trimita gandurile lor legate de revalorizarea unor traditii, fie ca a fost vorba despre o idee sau de 30. Multe dintre schitele primite contin idei bune, plauzibile, pe care mestesugarii le vor incerca.

Juriul a deliberat! Gasiti schitele castigatoare aici.

Mai ne dorim sa stiti ca multe dintre idei vor capata forma fizica (nu doar cele castigatoare), iar autorii acestora vor fi rasplatiti cu obiectul sau obiectele  gandite. De asemenea, vom organiza mai multe expozitii in care atat schitele castigatoare, cat si cele finaliste vor fi expuse. Prima expozitie va fi organizata in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”. Va vom tine la curent.

Una peste alta, mestesugarii va multumesc si isi doresc continuarea acestei relatii roditoare, impreuna cu voi. Vom organiza si in viitorul apropiat astfel de workshopuri cu mestesugari si, in plus, in curand vom lansa un apel deschis pentru idei de obiecte revalorizate.      

 

                                                                         

                                                                                                   

Multumim mult juriului, multumim participantilor si partenerilor – Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Libraria Carturesti, Think Outside The Box,  TATAIA, Feeder, Romania Pozitiva, Metropotam, Decat O Revista, Revista Zeppelin, B365.ro, ArhiForum, Decorabilitate, Arhimania, Asociatia Studentilor “Ion Mincu”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.