FOTO: Juriul a deliberat, vezi schitele castigatoare de la concursul de design mestesugaresc!

0

Concurs de design mestesugaresc 

Juriul a deliberat! Va multumim mult pentru implicare si pentru efortul depus in slujba mestesugarilor romi.  Am fost bucurosi sa vedem ca in jur de 200 de persoane au participat la workshopuri, iar 70 de persoane au dorit sa ne trimita gandurile lor legate de revalorizarea unor traditii, fie ca a fost vorba despre o idee sau de 30. Multe dintre schitele primite contin idei bune, plauzibile, pe care mestesugarii le vor incerca.

Juriul a deliberat! Gasiti schitele castigatoare aici.

Mai ne dorim sa stiti ca multe dintre idei vor capata forma fizica (nu doar cele castigatoare), iar autorii acestora vor fi rasplatiti cu obiectul sau obiectele  gandite. De asemenea, vom organiza mai multe expozitii in care atat schitele castigatoare, cat si cele finaliste vor fi expuse. Prima expozitie va fi organizata in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”. Va vom tine la curent.

Una peste alta, mestesugarii va multumesc si isi doresc continuarea acestei relatii roditoare, impreuna cu voi. Vom organiza si in viitorul apropiat astfel de workshopuri cu mestesugari si, in plus, in curand vom lansa un apel deschis pentru idei de obiecte revalorizate.      

 

                                                                         

                                                                                                   

Multumim mult juriului, multumim participantilor si partenerilor – Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Libraria Carturesti, Think Outside The Box,  TATAIA, Feeder, Romania Pozitiva, Metropotam, Decat O Revista, Revista Zeppelin, B365.ro, ArhiForum, Decorabilitate, Arhimania, Asociatia Studentilor “Ion Mincu”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează