Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Despre cum ne purtăm Binele pe tricou:)

0

Poartă-ți starea de Bine. Armonie, Bucurie, Curaj, Seninătate, Empatie sunt o parte din cuvintele propuse pentru tine, care să transmită în jur o stare de bine.

Poartă-ți starea de Bine. Pentru fiecare zi din săptămână ți-am pregătit câte un cuvânt de Bine. 7 cuvinte pentru 7 stări de Bine pentru 7 zile.

Tricoul de Bine este un proiect de suflet RomaniaPozitiva & Moara de hârtie.

Mai multe informatii aici sau pe site-ul moaradehartie.ro.

foto 10 septembrie 2011, Florin Ghinda – Moara de Hartie, Comana


Despre RomaniaPozitiva

RomaniaPozitiva este o platformă online a informaţiilor pozitive despre România. Dincolo de ştirile pozitive, RomaniaPozitiva, promovează proiectele de bine despre ţara în care trăim. Nu inconştient. Nu exagerat de optimist – ştim că nu sunt „floricele” peste tot. Oferta este despre echilibru şi despre a vedea lucrurile într-o maniera constructivă. Informaţii pozitive cu şi despre România. De Bine despre România.

Despre Moara de hârtie

Moara de hârtie este locul magic în care visele se împlinesc. Conceput ca un muzeu viu, Moara de hârtie se dezvoltă ca un atelier ce reînvie, păstrează şi transmite generaţiilor ce vor urma tradiţiile manufacturiere româneşti şi universale. În acelaşi timp, Moara de hârtie din Comana este gândită ca un spaţiu în care prind viaţă ideile şi proiectele de suflet, dezvoltate împreună cu partenerii noştri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.