FOTO: Cucerește lumea în stilul BootCamp

0

După săptămâni de pregătiri, emoţii şi entuziasm, a doua ediţie a taberei BootCamp pentru fete a devenit realitate! În perioada 9-14 august, într-o zonă liniştită de lângă Bran, 23 de tinere și-au explorat pasiunile şi valorile, și-au descoperit feminitatea şi au spus “da” unor noi provocări.

Acestea au fost îndrumate şi inspirate de doi traineri din partea Școala de Valori și de câţiva invitaţi speciali, care le-au povestit tinerelor despre adolescenţă, feminitate, nutriție, stil de viață sănătos, make-up şi cum poate o tânără să crească frumos în zilele noastre. Nu în ultimul rând invitații au venit cu amintiri și sfaturi din adolescență croite pentru fetele din BootCamp.

Astfel, Tania Bordianu menționa: ”în liceu eram o persoană comunicativă, înconjurată de mulţi prieteni, dar în acelaşi timp eram timidă şi uşor nesigură pe mine. În sala de sport îmi petreceam majoritatea timpului, descoperisem orele de aerobic şi devenisem dependentă de ele. Dacă aş fi din nou adolescentă, m-aş sfătui să iau iniţiativa atunci când îmi doresc ceva şi să îmi urmez pasiunile.” Actorul Costin Sforaru le-a povestit despre adolescentul din sine ”dacă aş fi din nou adolescent, aş ţine cont de faptul că e important să îmi păstrez identitatea şi valorile morale, să nu copiez atitudinea “prietenilor” populari şi să mă focusez pe educaţia şi dezvoltarea mea ca individ”, în timp ce Ștefan Pălărie a împărtășit câteva sfaturi pe care le va da la momentul potrivit și copiilor săi: ”să interacţioneze cu cât mai mulţi oameni, să călătorească, să experimenteze lumea autonom, să încerce câte puţin (cumpătat) din fiecare lucru dacă acel lucru e compatibil cu valorile lor, să aibă încredere în propria valoare unică”. Diana Simona Raceala le-a povestit fetelor despre feminitatea care ”înseamnă o relaţie minunată cu mine, înseamnă prietenia mea cu mine, înseamnă asumarea a cine sunt eu. Înseamnă încredere, respect, curaj, putere, înseamnă centrare pe mine, în interiorul meu, înseamnă curajul de a cere ajutor atunci când am nevoie, înseamnă o viaţă cu sens.” Cu gândul la feminitate şi descoperirea eului interior, Şcoala de Valori a organizat a doua ediție a proiectul BootCamp pentru fete, menit să susțină dezvoltarea personală a tinerelor, un spațiu în care să înveţe să se iubească şi să aibă o idee mai clară despre direcţia acestora în viaţă, atât personal, cât şi profesional.

Imagini de la ediția de anul acesta puteți vizualiza aici.
BootCamp (1)

BootCamp (2)

BootCamp (3)

BootCamp (4)

BootCamp (5)

BootCamp-2015

girlsRule (1)

girlsRule (2)

girlsRule (3)

Așadar, pornind de la acest concept, am lansat și o campanie numită girls’ Rule, campanie ce pune accent pe calități, valori și bineînțeles, “regulile” personale după care se ghidează orice femeie. Campania invită persoanele de gen feminin să se fotografieze arătându-ne una dintre regulile lor de bază, folosind hastag-ul #girlsRule. Regulile deja puse pe hârtie pot fi vizualizate pe pagina campaniei #girlsRule.
###

Mai multe informații despre proiectul BootCamp puteți vizualiza la www.scoaladevalori.ro/proiecte/bootcamp-pentru-fete

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăți bazate pe valori prin educație inovativă. Punem sub semnul întrebării granițele educației tradiționale și creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informații de valoare, experiențe de formare a caracterului, de a interacționa cu modele pozitive și de a avea expunere internațională, cu scopul de a crește responsabilitatea personală și controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.