Forumul Tinerilor din România lansează „Decide pentru TINEri !”

0

Forumul Tinerilor din România lansează „Decide pentru TINEri !”, o campanie civică de informare, conștientizare și stimulare a prezenței tinerilor la vot. În cadrul campaniei ne propunem să prezentăm tinerilor, indiferent de intenția de vot a acestora sau posibila orientare politică, importanța exercitării acestui drept, precum și stimularea participării la acest proces democratic.

unnamed

„Credem că prin asumarea de către fiecare tânăr a unui rol activ în viața democratică, prin exprimarea opiniilor și participarea la vot, putem stabili ca priorități „zero” pe agenda politică subiectele care îi preocupă pe tineri” – Radu PETRARIU, Președintele Forumului Tinerilor din România.

 Nu fi indiferent! Decide pentru TINEri!

Forumul Tinerilor din România este federația neguvernamentală, apartidică, non-profit, ce reprezintă peste 165 de organizații de tineret din România. Viziunea noastra este o lume în care tinerii își pot atinge întregul potențial, iar prin organizațiile neguvernamentale încurajăm, susținem, implicăm și reprezentăm tinerii din România.
http://www.forumul-tinerilor. ro
http://www.facebook.com/ForumulTinerilor

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.