Formarea profesiona in metoda Gestalt terapie integrativa

0

Toate informatiile despre formarea profesionala de baza/complementara in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa.

Sursa: aici.

  • Programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa il gasiti dand click AICI.
  • Echipa de formatori si supervizori a programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.
  • Calendarul cu datele exacte ale seminariilor pentru primii 2 ani de formare (2018-2019) il gasiti AICI.
  • Costurile aferente programului formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa le gasiti AICI.
  • Intrebarile si raspunsurile frecvente le gasiti AICI.
  • Procedura de inscriere in programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.