Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Formarea profesiona in metoda Gestalt terapie integrativa

0

Toate informatiile despre formarea profesionala de baza/complementara in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa.

Sursa: aici.

  • Programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa il gasiti dand click AICI.
  • Echipa de formatori si supervizori a programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.
  • Calendarul cu datele exacte ale seminariilor pentru primii 2 ani de formare (2018-2019) il gasiti AICI.
  • Costurile aferente programului formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa le gasiti AICI.
  • Intrebarile si raspunsurile frecvente le gasiti AICI.
  • Procedura de inscriere in programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.