FORCE Summer School 2010

2

ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania pregateste cea de-a doua editie a unui proiect sustenabil, ce investe in educatie si anume FORCE Summer School.

Proiectul reprezinta o scoala de vara, adresata elevilor talentati, cu potential din clasele a X-a si a XI-a. Scoala de Vara FORCE se desfasoara la inceputul lunii august, pe parcursul a 10 zile, la Sarata Monteoru, in judetul Buzau. Prin aceasta, incercam sa le oferim participantilor o alternativa la educatia scolara, prin participarea la o serie de traininguri, ateliere de lucru, jocuri, actiuni de responsabilitate civica, toate imbinate intr-un mediu recreativ. Intrucat proiectul este unul sustenibil, participantii fiecarei editii FORCE devin membri ai comunitatii, unde au sansa de a fi mentorati de diferite personalitati.

Au inceput inscrierile la Scoala de Vara FORCE  2010!
Esti gata sa pornesti pe drumul catre un infinit de oportunitati?

Daca esti la liceu in clasa a X-a sau a XI-a, ai rezultate deosebite sau esti implicat in activitati extracurriculare, daca vrei sa aduci o schimbare in comunitatea ta, daca vrei sa iti valorifici potentialul prin educatie non-formala de calitate, alternativa la cea scolara, atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acum la  Scoala de Vara FORCE !

Completeaza formularul de inscriere de pe site-ul: www.force.ro si trimite-l pana la data de 20 Iunie 2010.
Si … pentru ca participantii FORCE de anul trecut au demonstrat ca lucrul in echipa si schimbul de experienta cresc nivelul performatei individuale, FORCE nu se limiteaza la granitele Scolii de Vara, ci formeaza o comunitate de tineri ce se extinde de la an la an. Profita si tu si de aceasta oportunitate! Investe acum in tine si in viitorul tau !
Daca vrei sa afli mai multe intra pe www.force.ro, de asemenea ne poti urmari si pe blog-ul FORCE !
Inscrie-te si arata-ne cine esti si ce poti !

Scoala de Vara FORCE 2010

… Pentru ca la prima editie FORCE am demonstrat ca 20 de tineri deosebiti pot forma o super echipa, in doar 10 zile … … Pentru ca FORCE inseamna mai mult decat o simpla Scoala de Vara : inseamna performanta, educatie non-formala, prietenie si mai ales continuitate …

… Pentru ca FORCE 2009 a fost un inceput promitator din drumul lung catre un infinit de oportunitati…

… Pentru ca impreuna putem aduce o schimbare…

… Pentru ca e timpul sa investesti in viitorul tau…

… Pentru ca FORCE da alt sens cuvantului incredere…

… Pentru ca prin pasiune si entuziasm, poti ajunge acolo unde iti doresti…

….Pentru ca ne place sa revenim cu FORTE proaspete …

… Si pentru ca ne respectam mereu promisiunile….

…FORCE continua!

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.force.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.