Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FORCE Summer School 2010

2

ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania pregateste cea de-a doua editie a unui proiect sustenabil, ce investe in educatie si anume FORCE Summer School.

Proiectul reprezinta o scoala de vara, adresata elevilor talentati, cu potential din clasele a X-a si a XI-a. Scoala de Vara FORCE se desfasoara la inceputul lunii august, pe parcursul a 10 zile, la Sarata Monteoru, in judetul Buzau. Prin aceasta, incercam sa le oferim participantilor o alternativa la educatia scolara, prin participarea la o serie de traininguri, ateliere de lucru, jocuri, actiuni de responsabilitate civica, toate imbinate intr-un mediu recreativ. Intrucat proiectul este unul sustenibil, participantii fiecarei editii FORCE devin membri ai comunitatii, unde au sansa de a fi mentorati de diferite personalitati.

Au inceput inscrierile la Scoala de Vara FORCE  2010!
Esti gata sa pornesti pe drumul catre un infinit de oportunitati?

Daca esti la liceu in clasa a X-a sau a XI-a, ai rezultate deosebite sau esti implicat in activitati extracurriculare, daca vrei sa aduci o schimbare in comunitatea ta, daca vrei sa iti valorifici potentialul prin educatie non-formala de calitate, alternativa la cea scolara, atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acum la  Scoala de Vara FORCE !

Completeaza formularul de inscriere de pe site-ul: www.force.ro si trimite-l pana la data de 20 Iunie 2010.
Si … pentru ca participantii FORCE de anul trecut au demonstrat ca lucrul in echipa si schimbul de experienta cresc nivelul performatei individuale, FORCE nu se limiteaza la granitele Scolii de Vara, ci formeaza o comunitate de tineri ce se extinde de la an la an. Profita si tu si de aceasta oportunitate! Investe acum in tine si in viitorul tau !
Daca vrei sa afli mai multe intra pe www.force.ro, de asemenea ne poti urmari si pe blog-ul FORCE !
Inscrie-te si arata-ne cine esti si ce poti !

Scoala de Vara FORCE 2010

… Pentru ca la prima editie FORCE am demonstrat ca 20 de tineri deosebiti pot forma o super echipa, in doar 10 zile … … Pentru ca FORCE inseamna mai mult decat o simpla Scoala de Vara : inseamna performanta, educatie non-formala, prietenie si mai ales continuitate …

… Pentru ca FORCE 2009 a fost un inceput promitator din drumul lung catre un infinit de oportunitati…

… Pentru ca impreuna putem aduce o schimbare…

… Pentru ca e timpul sa investesti in viitorul tau…

… Pentru ca FORCE da alt sens cuvantului incredere…

… Pentru ca prin pasiune si entuziasm, poti ajunge acolo unde iti doresti…

….Pentru ca ne place sa revenim cu FORTE proaspete …

… Si pentru ca ne respectam mereu promisiunile….

…FORCE continua!

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.force.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.