Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ForbesLife se reinventează. The Good Life capătă o nouă dimensiune!

0

După patru ani de la lansare și nenumărate exclusivități din lumea bijuteriilor, reportaje inedite din inima manufacturilor orologere, povești ale unor personaje de succes, review-uri ale celor mai bune restaurante din București și din marile Capitale europene, plus cartografierea la pas a unor destinații spectaculoase din lumea largă și consemnarea tuturor creațiilor, lansărilor și noutăților cool, ForbesLife  – suplimentul de lifestyle al Forbes România – se reinventează. Fără a-și pierde ADN-ul, ba chiar dimpotrivă, accentuând tocmai acele aspecte ale identității editoriale care au asigurat succesul publicației din 2011 până în prezent.

Odată cu ediția care va apărea pe piață pe 8 septembrie, ForbesLife devine mai dinamic, mai ,,viu”, mai conectat la tot ceea ce se întâmplă în București, dar și în Paris, Londra, New York și în toate colțurile ,,hot” ale planetei. Totul este testat-verificat-gustat-evaluat de către echipă, din experiență proprie, cu emoție, uneori cu umor, dar mai ales cu multă sinceritate.

Cop 1_Fl_32_1

Natalie Massenet, creatoarea Net-a-porter.com sau CEO-ul Lancel, Fabrizio Cardinali, oamenii cheie din industria orologeră și lumea bijuteriilor, bucătari celebri, mari vinificatori, vedete de Hollywood precum Scarlett Johansson, Chris Evans, Anthony Mackie sau Samuel L.Jackson sunt doar o parte dintre cei care au răspuns pozitiv invitației ForbesLife de-a lungul timpului.

ForbesLife a crezut, din prima clipă, în designul românesc și în creativitatea autohtonă, sub toate formele sale: cover-story-uri ,,experiment”, pentru a promova creativitatea românească, precum ,,ADN de România” sau ,,România COOL” (în colaborare cu singura agenție de coolhunting din România), exclusivități și materiale despre designeri români consacrați (Maria Lucia Hohan, Stephan Pelger, Carla Szabo, Parlor, Adrian Oianu, etc.), dar și povești prezentate publicului larg pentru prima oară (designerul de interior Hamid Katrib, pălăriera Gabriela Dumitran, Ioana Iosif de la Kogayon, etc).

În ediția de septembrie a ForbesLife, cititorii vor descoperi: reportaje din cea mai cool destinație pariziană, ,,Hotel Costes” și din cel mai nou restaurant semnat Philippe Starck, Fréderique Constant: 10 ani de manufactură Heart Beat; chestionare despre viață și carieră cu CEO-ul ,,Baume & Mercier”, Alain Zimmermann și creatoarea de pălării de modă-veche Gabriela Dumitran, dar și multe alte subiecte în exclusivitate.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.