fonduri-structurale.ro caută experți care lucrează în racordarea la electricitate, internet și apă din 9 orașe!

0

Fonduri-Structurale.ro: Lucrăm împreună cu colegii de la Banca Mondială la un studiu cu privire la mediul de afaceri în douăsprezece state membre ale UE. Scopul studiului este de a face o evaluare comparativă a mediului de afaceri în orașe din Uniunea Europeană, nouă dintre acestea fiind din România: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești și Timișoara.

Sursa: aici.

Analiza are în vedere cinci domenii cheie pentru dezvoltarea unei afaceri:

•            Înființarea unei întreprinderi,

•            Asigurarea unui spațiu pentru activitățile întreprinderii,

•            Conectarea la utilități,

•            Soluționarea disputelor și

•            Insolvența întreprinderilor.

În cadrul domeniului privind conectarea la utilități, experții Băncii Mondiale vor analiza ușurința racordării unei companii la rețeaua de apă, internet și electricitate în fiecare dintre cele 9 orașe din România menționate.

Pentru aceasta dorim să stăm de vorbă pentru 20 de minute cu experți care se ocupă de racordările la aceste utilități. Dacă ești unul dintre acești experți sau știi pe cineva care ar putea fi potrivit, te rugăm să ne dai de știre la structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.