Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fondul de încurajare a pasiunilor

0

 și  lansează fondul de încurajare a pasiunilor

 

 

ING Bank a realizat un parteneriat cu Asociația Culturală Macaz, inițiatoarea proiectului incubator107. În cadrul acestuia au avut loc flashmob-uri în 5 orașe din țară. Iată fotografiile din BucureștiClujBrașovTimișoaraIași și un colaj video de momente.

 

Ce s-a întâmplat?

În cadrul parteneriatului cu incubator107, susținători din 5 orașe (București, Iași, Cluj, Timișoara şi Brașov) au fost invitați să-și descopere pasiunile și să economisească pentru a-și vedea visele împlinite. Ca demonstrație că economisirea este o soluție simplă și flexibilă pentru  realizarea pasiunilor, ING Bank a lansat o provocare comunității incubator107: pentru fiecare avion de hârtie care a zburat pe 17 mai, ING a donat proiectului incubator107 câte un leu.

Întâlnirile spontane au fost organizate simultan în cele 5 orașe, timp în care cei prezenți au lansat avioanele portocalii și au demonstrat ca sunt cu adevărat o comunitate de aviatori cu Visuri Mari. Sute de avioane au zburat și “fondul de încurajare” a pasiunilor a crescut.

Despre soluția de economisire ING

Soluția de economisire ING Economii ajută clienții să își îndeplinească visele, să își urmeze pasiunile și să întâmpine cu succes o situație neprevazută.

Hai să zburăm cât mai sus!

incubator si avion

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.