Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fond de investiții de 250.000 de euro la Cluj-Napoca

0

30 de oameni de afaceri din Transilvania au înființat un fond de investiții pentru startup-uri. Valoarea inițială a fondului Risky Business e de 250.000 de euro.

risky

„Risky Business nu este o simplă asociație sau un grup de tip angel, ci o structură care vrea şi poate să investească imediat în startup-uri de valoare, atât resurse financiare cât şi susţinerea celor peste 30 de investitori. Banii sunt în cont. Acum așteptăm startup-uri promițătoare”, spune Bogdan Colceriu, co-fondator Risky Business.

Detalii pe start-up.ro și pe site-ul riskybusiness.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.