Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Flanco demarează programul #ScoalaFlanco, pentru tineri pasionați de fotografie, călătorii, blogging și vlogging sau branding

0

• Cele 5 cursuri vor fi susținute de bloggeri cu experiență de pe platforma Kooperativa 2.0
• Peste 150 de tineri s-au înscris deja la cursurile oferite gratuit de Flanco

De vineri, 11 septembrie, începe #ScoalaFlanco. Retailerul de electro-IT a demarat un proiect prin care își dorește să sprijine tinerii să învețe cât mai multe despre domeniile care îi pasionează, cu ajutorul bloggerilor din Kooperativa 2.0, care vor susține o serie de cursuri #pesteasteptari.

Scoala_Flanco

”Ne-am dorit ca, odată cu venirea toamnei, să demarăm o școală alternativă, în care tinerii să poată învăța mai multe despre lucrurile care le plac cu adevărat, pentru că sunt pur și simplu pasionați”, spune Radu Bătrînu, Marketing Director Flanco Retail. ”Începem cu această serie de cinci cursuri practice și interactive de câte o jumătate de zi, astfel încât să concentrăm cât mai multă informație cât mai eficient. Ne dorim însă să continuăm și pe viitor acest proiect, pentru că reacția promptă a tinerilor la invitația noastră ne-a arătat că interesul este mare.”

Programul constă în cinci cursuri aplicate, interactive, diferite, cu multe exemple practice, pe teme de fotografie, călătorii, blogging, branding personal și video blogging. Cursurile sunt susținute în perioada 11 septembrie – 9 octombrie, într-o sală de clasă inedită, amenajată în magazinul Flanco din Mall Promenada. Astfel, toți cursanții vor avea permanent la îndemână tehnologia de care au nevoie pentru a fi activi în social media.

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită. Doritorii trebuie doar să completeze formularul de înscriere în funcție de cursul sau cursurile la care își doresc să ajungă, să adauge motivele pentru care își doresc să participe, iar cei cinci ”profesori” – bloggerii de la Kooperativa – vor selecționa câte 25 de participanți pentru fiecare curs. Fotograful Dragoș Asaftei, care dă startul acestui proiect în 11 septembrie, și-a desemnat deja cursanții, înscrierile fiind închise pentru acest prim eveniment.

De la cursurile #ScoalaFlanco nu vor lipsi aplicațiile practice, dar nici surprizele. La fiecare eveniment, Flanco va premia câte un cursant care s-a dovedit a fi peste așteptări. Cei cinci profesori pasionați de ”materie” sunt: Dragoș Asaftei (fotografie), Cezar Dumitru (călătorii), Cristian Florea (blogging), Cristian China Birta (branding personal) și Vlad Dulea (video blogging).

Mai multe informații sunt disponibile pe FlancoInteractiv.ro și pe blogurile participante.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1100 de angajați, compania deţine o rețea de 90 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 55 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro, www.flancointeractiv.ro sau paginile de Facebook şi de Twitter.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.