Flanco acordă reduceri pentru electrocasnicele vechi date la schimb și premiază reciclarea bateriilor

1

Flanco Retail invită publicul să beneficieze de reducerile oferite la cumpărarea unui aparat electrocasnic nou atunci când aduc la schimb unul vechi și să aducă în magazine bateriile uzate pentru a fi reciclate. Campania ”Înconjoară-te de lucruri frumoase”, care începe din luna septembrie 2017, se va desfășura până la sfârșitul anului, în toate cele 121 magazine Flanco din țară.

KV campanie reciclare Flanco

Pe durata campaniei de conștientizare, clienții Flanco pot beneficia de reduceri la cumpărarea anumitor modele de mașini de spălat și frigidere, dacă aduc la schimb un produs electrocasnic vechi. Clienților le este deseori dificil să se debaraseze de produsele electrocasnice voluminoase, care pot fi reciclate. De aceea, Flanco oferă, prin rețeaua sa de magazine, 121 puncte de colectare, acordând în schimb clienților care decid să protejeze astfel mediul înconjurător reduceri semnificative la produse similare.

Pe lângă reducerile oferite la achiziția electrocasnicelor, pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate în plicurile speciale de colectare care se pot găsi în magazine, Flanco oferă pe loc participanților la campanie 4 baterii noi, două tip R3 (AAA) și două tip R6 (AA). De asemenea, cei care știu să răspundă la întrebări legate de colectarea selectivă pot câștiga premii constând în ghiozdane, acumulatori externi sau cutii pentru colectarea bateriilor uzate la domiciliu. Programul se axează pe colectarea bateriilor pentru electronice și electrocasnice, astfel bateriile plumb-acid și cele cu greutăți mai mari de 3 kg nu fac obiectul campaniei și nu vor fi colectate.

La finalul campaniei se va organiza o tombolă pentru marele premiu, care constă într-o vacanță pentru două persoane într-o destinație eco, pentru a-și reîncărca propriile baterii. Participanții care doresc să participe la tombolă trebuie să înregistreze codul de bare de pe plicurile de baterii pe site-ul colecteazbaterii.ro, în secțiunea „Înscrie codul de bare”, alături de câteva date personale.

”Continuăm campaniile de reciclare a electrocasnicelor voluminoase uzate și a bateriilor deoarece ambele tipuri de produse fac parte din oferta noastră curentă și trebuie colectate și mai ales eliminate în mod corect, altfel decât deșeurile menajere, într-un mod responsabil față de mediu”, spun reprezentanții Flanco. „Ne dorim ca prin această campanie de informare și conștientizare să atingem cât mai multe persoane, care să ni se alăture în acest demers.”

Mai multe detalii despre campanie se găsesc pe www.colecteazabaterii.ro și în magazinele Flanco.

Proiectul se derulează cu sprijinul Asociatiei Environ și SNRB.

 

Despre Flanco:

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 121 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 84 de orașe.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro, sau pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Un comentariu

  1. avatar

    Deja m-am apucat sa caut prin toate sertarele. Nici nu stiti cate baterii stangi cand ai copil si toate jucarile piuie sau se misca cu baterii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.