Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

First Bank România a colectat fonduri în beneficiul Fondului Special Pentru Copii printr-un Târg de Crăciun

0

Peste 500 de voluntari First Bank România s-au mobilizat și în acest an în beneficiul copiilor din programul “Fondul Special Pentru Copii” al Fundației Principesa Margareta a României, organizând cea de-a cincea ediție a Târgului Caritabil de Crăciun. În cadrul acestuia, angajații băncii au cumpărat produse confecționate de colegii lor voluntari în valoare de 34.000 de lei.

Similar cu edițiile anterioare, First Bank a pus la dispoziția voluntarilor interni sumele necesare pentru materia primă și a asigurat logistica și promovarea evenimentului. Voluntarii au avut la dispoziție, în prealabil, câteva săptămâni în care au creat produse hand-made care să fie vândute în scop caritabil în rândul angajaților băncii. La proiectul “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare” de la finele anului 2018 au participat voluntari First Bank Bank din București, Iași, Timișoara, Deva, Pitești și Râmnicu Vâlcea.

Rata părăsirii timpurii a școlii în România a fost anul trecut de 18,3%, dublu față de media europeană de 9,2% și una dintre cele mai ridicate din Europa. Situația este cu atât mai dramatică cu cât cei mai mulți copii care abandonează școala provin din medii defavorizate. First Bank România și-a făcut o misiune pe termen lung ce vizează sprijinirea educației și prevenirea abandonului școlar în rândul copiilor, prin contribuția la Fondul Special pentru Copii al Fundației Principesa Margareta a României”, a declarat Veronica Gheorghiu, Coordonatorul acțiunii de voluntariat “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare”.

Despre FIRST BANK

Cu sediul în București, FIRST BANK oferă o serie largă de produse și servicii adresate atât clienților locali cât și celor internaționali, incluzând activități de retail, IMM și corporate banking.

FIRST BANK operează prin 100 de unități bancare, angajează 1200 de specialiști și are aproximativ 130.000 de clienți activi. Pentru mai multe informații vă invităm pe firstbank.ro.

Despre J.C. Flowers & Co.

J.C. Flowers & Co. este unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondat în 1998, J.C. Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. J.C. Flowers & Co. gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra.

Pentru mai multe informații va invităm pe www.jcfco.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.