Finanțări de până la 38 000 EUR în Regiunea Sud-Est în proiectul Lin Start-up

0

Lin Start-up (SMIS 106058), este un proiect contractat în cadrul Apelului România Start-Up Plus, ce se derulează în perioada ianuarie 2018 – iulie 2020.

Prin acest proiect 312 persoane cu domiciliul sau rezidența în Regiunea Sud-Est (județe vizate: Vrancea, Buzău, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța) vor fi sprijinite ca în perioada mai – august 2018 să își asume un proiect antreprenorial, prin cursuri și consultanță gratuite în vederea formulării unui bun plan de afaceri.

Cele mai bune 37 de planuri de afaceri vor fi selectate de un juriu independent pentru a fi finanțate cu până la 38.000 EUR.

Proiectul este implementat de Asociația C4C – Communication for Community (www.c4c.ro), împreună cu Asociația Centrul de Resurse pentru Organizațiile Studențești (www.cros.ro)

Înscrierile se fac până pe 2 mai. Detalii despre ce trebuie să conțină dosarul puteți găsi accesând:  https://linstartup.ro/inscriere/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.