Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Finantare pentru proiecte editoriale in 2011

0

Administraţia Fondului Cultural Naţional anunţă lansarea sesiunii de finanţare I /2011  pentru proiecte editoriale

A.F.C.N. acordă finanţări nerambursabile pentru proiecte editoriale, cu derulare în perioada cuprinsă între data semnării contractului de finanţare şi 15 noiembrie 2011.

Suma disponibilă, pentru finanţare nerambursabilă, oferită de A.F.C.N., anul acesta este de 3.407.000 lei şi va fi distribuită după cum urmează:

*Pentru prima dată, anul acesta vor fi finanţate şi proiecte editoriale în format electronic sau online!

Priorităţile strategice ale A.F.C.N. stabilite de către Consiliul Administraţiei pentru perioada anului 2011,  se concentrează pe proiecte dedicate:

Stimulării ediţiilor critice

– Încurajării operelor de debut

– Stimulării apariţiei titlurilor de referinţă şi a publicaţiilor de specialitate

– Stimulării apariţiei publicaţiilor specializate, de nişă

– Încurajării calităţii editoriale

– Promovării unui preţ de vânzare concurenţial pe piaţa românească, care să încurajeze accesul publicului cititor*

Perioada de înscriere a proiectelor editoriale: 07 martie – 05 aprilie 2011.

Termenul limită de înscriere a proiectelor editoriale: 05 aprilie 2011, ora 16:00.

Solicitările se înscriu online accesând adresa:  http://www.afcn.ro, butonul Logare/Înregistrare, respectând Ghidul solicitantului. Pentru aceasta, toţi solicitanţii vor crea un cont, indiferent că sunt sau nu la prima solicitare.

La concurs pot participa: EDITURILE şi REDACŢIILE PUBLICAŢIILOR DE CULTURĂ

  • Persoane juridice de drept privat care, potrivit actelor constitutive, desfăşoară activităţi editoriale (Organizaţii nonguvernamentale, S.R.L.-uri)
  • Persoane juridice de drept public (Instituţii publice care derulează proiecte editoriale)

Documentele necesare înscrierii de proiecte editoriale în concurs sunt disponibile pe pagina www.afcn.ro la secţiunea Finanţări proiecte editoriale.

Mai multe detalii despre sesiunea de finanţare puteţi obţine la adresa de web http://www.afcn.ro/finantari-proiecte-editoriale.html, e-mail contact@afcn.ro sau tel.: 021 230 00 94.

Sursa: aici

PS: Multumim Andreea A. pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.