Finantare pentru proiecte editoriale in 2011

0

Administraţia Fondului Cultural Naţional anunţă lansarea sesiunii de finanţare I /2011  pentru proiecte editoriale

A.F.C.N. acordă finanţări nerambursabile pentru proiecte editoriale, cu derulare în perioada cuprinsă între data semnării contractului de finanţare şi 15 noiembrie 2011.

Suma disponibilă, pentru finanţare nerambursabilă, oferită de A.F.C.N., anul acesta este de 3.407.000 lei şi va fi distribuită după cum urmează:

*Pentru prima dată, anul acesta vor fi finanţate şi proiecte editoriale în format electronic sau online!

Priorităţile strategice ale A.F.C.N. stabilite de către Consiliul Administraţiei pentru perioada anului 2011,  se concentrează pe proiecte dedicate:

Stimulării ediţiilor critice

– Încurajării operelor de debut

– Stimulării apariţiei titlurilor de referinţă şi a publicaţiilor de specialitate

– Stimulării apariţiei publicaţiilor specializate, de nişă

– Încurajării calităţii editoriale

– Promovării unui preţ de vânzare concurenţial pe piaţa românească, care să încurajeze accesul publicului cititor*

Perioada de înscriere a proiectelor editoriale: 07 martie – 05 aprilie 2011.

Termenul limită de înscriere a proiectelor editoriale: 05 aprilie 2011, ora 16:00.

Solicitările se înscriu online accesând adresa:  http://www.afcn.ro, butonul Logare/Înregistrare, respectând Ghidul solicitantului. Pentru aceasta, toţi solicitanţii vor crea un cont, indiferent că sunt sau nu la prima solicitare.

La concurs pot participa: EDITURILE şi REDACŢIILE PUBLICAŢIILOR DE CULTURĂ

  • Persoane juridice de drept privat care, potrivit actelor constitutive, desfăşoară activităţi editoriale (Organizaţii nonguvernamentale, S.R.L.-uri)
  • Persoane juridice de drept public (Instituţii publice care derulează proiecte editoriale)

Documentele necesare înscrierii de proiecte editoriale în concurs sunt disponibile pe pagina www.afcn.ro la secţiunea Finanţări proiecte editoriale.

Mai multe detalii despre sesiunea de finanţare puteţi obţine la adresa de web http://www.afcn.ro/finantari-proiecte-editoriale.html, e-mail contact@afcn.ro sau tel.: 021 230 00 94.

Sursa: aici

PS: Multumim Andreea A. pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează