Finantare pentru cultura prin programul Cantemir! Termenul limită pentru primirea dosarelor: 29 aprilie 2011

0

Institutul Cultural Român anunță deschiderea unei noi sesiuni de primire a dosarelor în cadrul Programului CANTEMIR – secţiunea Festival/Culture by Request.

Termenul limită pentru primirea dosarelor este 29 aprilie 2011, pentru participări la festivaluri care au loc începând cu 27 iunie, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2011.


Secţiunea Festival a Programului Cantemir se adresează organizaţiilor culturale, grupurilor artistice şi artiştilor din România care au fost selectaţi sau ale căror creaţii au fost selectate la festivaluri internaţionale (sau manifestări culturale similare) importante din străinătate.
Valoarea maximă a finanţării care se poate acorda unui proiect este de 21 500 RON.

Mai multe detalii găsiţi la: programulcantemir.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează