Finantare de pana la 10.000 de euro pentru demararea unei afaceri

0

Vesti incurajatoare pentru economie! Daca te gandeai in 2011 sa demarezi prima ta afacere este bine sa ai aceasta informatie: statul ofera granturi pentru tineri afaceristi.

În 2011, tinerii care vor să demareze o afacere pe cont propriu pot obţine un grant de până la 10.000 de euro, potrivit evz.ro. Pe langa acest grant de 10.000 de euro, tinerii care vor sa-si infiinteze prima firma pot obtine si un credit bancar de maximum 100.000 de euro. Acest credit este girat de Fondul National de Garantare, potrivit revistei „Capital” citati de evz.ro.

PS: Multumim Olivian pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează