Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FINALIŞTII CONCURSULUI INTERNAŢIONAL DE CANTO „Maeştrii artei lirice – Valentin Teodorian”

0

În perioada 18 – 25 martie la Opera Naţională Bucureşti (ONB) se desfăşoară cea de-a patra ediţie a Concursului Internaţional de Canto „Maeştrii artei lirice”, dedicată în acest an celebrului tenor  Valentin Teodorian (n.1928- d.1995).  

În data de 22 martie 2012, a avut loc cea de-a doua etapă eliminatorie a concursului, desfăşurată în Sala Studio a ONB, cu acompaniament de pian. Cântăreţii rămaşi în competiţie au interpretat, în cadrul acestei etape, două arii, una la alegerea juriului şi a doua  la alegerea candidatului.

Juriul competiţiei a decis ca 11 dintre cei  21 de  candidaţi rămaşi în etapa a  II-a să se prezinte în finala concursului:

Bunoaică Mirela, Kutasi Isabela, Soare Florentina, Hotea Ionuţ, Cerchez Nadejda,  Jeong- Hwan Lee, Baianţ Irina, Barbu Mădălina, Maimescu Iurie, Cebotari Ana,  Andrei Luminiţa.

Finala se va desfăşura duminică, 25 martie, începând cu ora 16.00, pe scena Operei Naţionale Bucureşti. Concurenţii vor fi acompaniaţi de orchestra ONB, dirijată de Tiberiu Soare, şi vor interpreta două arii, la alegerea juriului, din repertoriul propus de candidat.

Decernarea premiilor şi concertul laureaţilor vor avea loc în aceeaşi zi, începând cu ora 19.00, tot în sala Operei Naţionale Bucureşti. Gala laureaţilor va fi deschisă de câştigătoarea celei de-a treia ediţii a Concursului Internaţional de Canto  – Veronica Anuşca.

Publicul are acces cu bilete la finală şi la concertul laureaţilor.

Cea de-a patra ediţie a Concursului Internaţional de Canto „Maeştrii artei lirice” este realizată cu sprijinul hotelului Siqua!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.