Filmul romanesc „Eu cand vreau sa fluier, fluier” la festivalul de film de la Berlin!

2

De la lumebuna.ro am aflat veşti bune despre un film românesc selectat în competiţie la Festivalului de Film de la Berlin de anul acesta.

“Eu cand vreau sa fluier, fluier“, lungmetrajul de debut al lui Florin Serban, produs de Catalin si Daniel Mitulescu, a fost selectionat in Competitia Oficiala a Festivalului de Film de la Berlin de anul acesta, una dintre cele mai importante competitii mondiale a industriei de film, in care un regizor roman nu a mai fost prezent de 17 ani. Lungmetrajul produs de Strada Film concureaza cu alte 26 de productii internationale, printre care “The Ghost Writer”, al lui Roman Polanski.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează