Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filmul Oamenii Dreptății ajunge la Timişoara

0

Fără o justiție independentă nu există oameni liberi. Justiția e importantă pentru fiecare dintre noi. Dar cum arată azi, în România, profesioniștii justiției? Cine sunt? Cum gândesc? Ce valori are noua generație de juriști? Cine sunt ei dincolo de sălie de tribunal?

Filmul „OAMENII DREPTĂȚII. În dialog cu Liana Alexandru” îi aduce în prim-plan pe 13 dintre membrii comunităţii Lideri pentru Justiție/ Leaders for Justice.

Vineri, 19 iulie, de la ora 19:00, la Ambasada din Timişoara, va avea loc proiecția filmului „Oamenii Dreptății. În dialog cu Liana Alexandru” (RO, 2019, 55 min, En sub, trailer @ https://bit.ly/2OGFraN)..

Filmul OAMENII DREPTĂȚII arată fața umană a justiției prin intermediul a 13 profesioniști în drept – judecători, procurori, avocați, un notar și un ofițer de poliție. Prin subiectele atinse de Liana Alexandru, publicul află cum și-au ales profesia, cum arată o zi din viața lor personală și profesională, ce cazuri concrete le-au marcat cariera de până acum, care le sunt fundamentele morale și etice în procesul de luare a deciziilor, ce cred despre empatie, dreptate și adevăr, cum privesc schimbările legislative și presiunile asupra sistemului de justiție. 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii în formular. Pagina evenimentul de pe Facebook https://bit.ly/2XRGUxW .

Vă invităm să fiţi alături de noi! Va fi un pas în plus pentru transparenţă şi pentru a aduce justiţia mai aproape de cetăţean!

www.lideripentrujustitie.ro 

OAMENII DREPTÃȚII. În dialog cu Liana Alexandru

13 juriști din comunitatea Lideri pentru Justiție povestesc despre viața lor personală și profesională.

Protagoniști:

Alex Arghir, judecător
Tudor Burlacu, avocat
Tudor Ciobanu, judecător
Arina Corsei Vultureanu, procuror
Roxana Catea, avocat
Iulia Georgescu, notar
Theodor Ioniţă, ofiţer de poliţie
Alexandra Carmen Lăncrănjan, procuror
Ioana Mitu, avocat
Veronica Sîrbu, judecător

Simona Ştefăniu, procuror
Bogdan Vasile, avocat
Mădălina Vlase, judecător

Producător: Manifest Film
Regizor: Monica Lăzurean Gorgan
Editor: Andrei Gorgan
Director de imagine: Eduard Pârvu
Sunet: Alexandru Văduva
Inițiativă: Veronica Sîrbu și Doru Toma

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.