Filmul „Concertul” a fost nominalizat la Globurile de Cristal din Franta!

0

Veşti bune din nou! Regizorul român Radu Mihăileanu cu cea mai nouă producţie de film „Concertul”, primeşte o serie de aprecieri din rândul specialiştilor în cinematografie! Lungmetrajul a fost nominalizat la Globurile de Cristal din Franţa! Lista nominalizarilor este alcatuita de catre un juriu format din jurnalişti de specialitate, iar numele laureaţilor este stabilit în urma votului a peste 8.000 de profesionişti.

„Lungmetrajul „Concertul” de Radu Mihaileanu a fost nominalizat la Globurile de Cristal din Franta, cea de-a cincea ceremonie a decernarii acestor importante premii franceze urmand sa aiba loc luna viitoare, pe 8 februarie, la hotel Lido din Paris, transmite Romanian Global News, care citeaza presaonline.com.”

leconcert_affiche1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează