Fii un campion al bineului!

0

Sta in puterea noastra sa facem bine si sa schimbam vietile celor care sunt mai putin norocosi decat noi. In acelasi timp, si noi primim. Lectii de viata. Si implinire.

Am intrat in Sferturile Campionatului de Bine cu proiectul de la Medias O sansa pentru o viata independenta, unde construim locuinte sociale pentru tineri vulnerabili si reabilitam o cladire unde acestia vor invata o meserie.

Donand pe pagina Habitat for Humanity Romania de pe platforma Bursa Binelui poti oferi speranta la o viata decenta pentru 200 de tineri. E usor sa vii in ajutor. Daca intampini probleme in procesul de donatie, ne poti scrie la iolanda.burtea@habitat.ro.  

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.