Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fii si tu un erou pentru copii! Incepe cea de-a 6-a editie a campaniei de responsabilitate sociala PROFI

0

Pentru al saselea an consecutiv, PROFI sustine prin donatii copiii din intreaga tara. Asociindu-se si in acest an cu ONG-uri dedicate copiilor, PROFI demareaza pe 28 august campania „Te costa 0,00 lei sa ajuti un copil”, care se desfasoara pana la 15 octombrie si prin care doneaza 1.500.000 de lei, luand in calcul exclusiv voturile clientilor sai, si te invita sa Fii si tu un erou pentru copii.

Fii si tu un erou pentru copii_CSR PROFI 2017_2

Scopul campaniei este de a exersa dialogul si spiritul civic. Tocmai de aceea, PROFI sustine unele dintre cauzele in care publicul roman crede cel mai mult. Si de aceasta data, suma este daruita integral de catre PROFI, insa destinatia acesteia va fi decisa de catre clientii PROFI care isi vor dona doar cateva minute din timpul lor pentru a vota. Mecanismul campaniei consta in informare, alegerea unuia dintre cele sapte proiecte sociale prezentate, scanarea bonului de cumparaturi PROFI la info-chioscurile din magazine si votarea proiectului preferat.

«Campania a inceput in 2010 ca o dorinta a noastra de a ne implica activ in comunitate si de a schimba in bine vietile copiilor. In toti acesti ani am crescut frumos, iar rezultatele ne-au demonstrat ca e bine sa continuam. ONG-urile au realizat lucruri minunate cu ajutorul acestor donatii si le multumim atat lor, cat si celor care au oferit din timpul lor pentru a vota cauza in care cred cel mai mult. Anul acesta, scopul nostru este sa implicam in procesul de alegere cat mai multi dintre clientii care ne trec pragul. Cand te obisnuiesti sa faci un gest mic, cu efecte mari, iti este mai usor sa faci bine ca mod de viata. Iar despre asta e vorba in aceasta campanie. Impreuna, facem exercitii de bunatate», a declarat Luminita Bunda, Director de Marketing PROFI.

Bonurile de cumparaturi pot avea orice valoare, iar alegerea se poate face in oricare dintre cele peste 600 de magazine PROFI existente in intreaga tara. Cei 1.500.000 lei se vor imparti proportional cu numarul punctelor alocate de clienti prin votarea la info-chioskuri si vor ajunge la sapte ONG-uri in luna noiembrie a acestui an.

Fii si tu un erou pentru copii_CSR PROFI 2017

Proiectele inscrise in actuala campanie privesc: PROTECTIA MEDIULUI: Natura – cel mai bun Prof (Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei), SANATATE: Caii pot ajuta copiii cu autism (Asociatia Descopera Natura), EDUCATIE: Invat, sa nu fiu sarac (Fundatia FARA), APARAREA DREPTURILOR COPIILOR: Festivalul Drepturilor Copilului (Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil), CULTURA: One World Romania la scoala (Asociatia One World Romania), INCLUZIUNE/ SERVICII SOCIALE: SOS Centre de consiliere si sprijin pentru copii si parinti (SOS Satele Copiilor Romania), SPORT: Performanta sociala prin sport (Fundatia Special Olympics). Materiale informative despre cauzele sustinute de campania din acest an se gasesc pe www.profi.ro si in cadrul magazinelor.

Cu magazine prezente in 332 de localitati si o echipa de peste 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania. Din 2010 pana in prezent, PROFI a donat peste doua milioane de euro in cadrul campaniilor destinate copiilor. De proiectele sustinute au beneficat peste 250.000 de copii cu probleme de sanatate, integrare sociala sau copii ce provin din medii sociale defavorizate sau care au ajuns sa aiba rezultate  scolare deosebite.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.