Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fii responsabil, Alege sa impaduresti!

0

Primavara ne-a intrat in casa cu veselie si culoare, este timpul sa ii raspundem si noi cu entuziasm si fapte bune!

unnamed
Cel mai frumos cadou pe care il putem face pentru natura este sa o ajutam sa se dezvolte, prin plantari noi in zona de sud, dar si prin ingrijirea puietilor deja existenti. O padure are nevoie de timp sa ajunga la maturitate, o mica bucata din timpul vostru, dar mai ales rabdare si dedicare, pe termen lung, nu doar pe un sezon.

Primavara aceasta ne vom concentra, cu ajutorul vostru, pe revitalizarea a 2 zone principale:

1. Vilcelele, jud Calarasi, unde avem de facut completari pe o suprafata de 1,8 ha. Vom crea un nou camin pentru 4.500 de puieti de frasin, 3.600 plopi si 900 de puieti arbust ajutator (par, maces sau corn).
2. Draganesti Vlasca, jud Teleorman, se va imbogati, in schimb, cu 3.500 de puieti forestieri si 1.750 de butasi de zmeur.

Avem multa treaba si ne bazam pe ajutorul vostru pentru implementare!
Alege sa impaduresti si sprijina proiectele noastre printr-o echipa de voluntari corporate care pot participa la una din cele 3 actiuni dedicate din aceasta perioada.
Responsabilitatea sociala a companiilor nu mai este un lux, ci o necesitate, iar sprijinirea mediului este o prioritate pentru orice firma, din orice domeniu de activitate.
Devino partenerul nostru si creste-ti imaginea prin asocierea cu cel mai responsabil proiect de impadurire din Romania!

DATE DE ACTIUNE:
Anul acesta, din cauza conditiilor meteorologice neobisnuite (prea cald pentru aceasta perioada), campania de primavara se va realiza in 3 etape:

▪ 19 martie: ingrijiri Vilcelele, asteptam alaturi de noi 120 de participanti
▪ 26 martie: ingrijiri Vilcelele asigurate de 120 de participanti
▪ 2 aprilie: dedicata plantarilor Draganesti-Vlasca: 2.100 de stejari si 1.400 de frasini, pe suprafata noua, dar si 1750 butasi de zmeura. Strangem langa noi 150 participanti

CUM TE INSCRII
Rezervari si detalii pe teodora.palarie@viitorplus.ro

Pentru mai multe informatii despre Padurea Copiilor, misiune si relizari pana in prezent te invitam sa intri pe site sau sa ne vizitezi pagina de Facebook a proiectului.

Aleg sa impaduresc! te cheama in ajutor, raspunde prezent!

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.