Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fii cu 2% mai eco-sano-edu-generos!

0

Cum poti ajunge mai eco-sano-edu-generos? Implicandu-te in proiectele noastre de impadurire, reciclare, educatie, promovarea unui stil de viata sanatos si ajutand la pastrarea locurilor de munca pentru persoane cu dizabilitati fizice si probleme sociale! Adica cum? Completand formularul 230 pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit catre ViitorPlus.

vplus 2

Nu te costa nimic, este vorba de niste bani pe care i-a platit angajatorul tau statului in anul 2013. Daca nu alegi sa-i redirectionezi catre o cauza, acestia raman in bugetul statului. Dar n-ar fi mai bine sa alegi tu ce se face cu ei?

Pana acum, ViitorPlus alaturi de parteneri, sponsori, voluntari, alergatori s.a… pe scurt prieteni, a realizat urmatoarele:
• peste 220.000 de puieti plantati si ingrijiti pe terenuri agricole degradate din Romania
• 700 de tone de materiale reciclabile deviate de la groapa de gunoi
• peste 70.000 de sacose din panza naturala produse si vandute
• 19 persoane cu probleme sociale sau dizabilitati fizice angajate in proiectele noastre
… si nu numai! Cu ajutorul tau putem face mult mai multe! Iar 2% din impozit te fac pe tine mai eco-sano-edu-generos!

Aceasta este ultima saptamana in care mai poti spriji ViitorPlus si implicit proiectele noastre din domeniul dezvoltarii durabile, proiecte educative, sportive si sociale, completand formularul 230.

Ce-i de facut? Mai intai completezi formularul 230 cu datele tale personale (il poti descarca de aici) si il semnezi. Apoi ne aduci noua formularul sa-l depunem noi, il depui tu personal sau il trimiti prin posta la Administratia Financiara de care apartii, pana vineri, 25 mai. Daca alegi sa ne aduci noua formularul sau pentru intrebari si nelamuriri te rugam sa iei legatura cu noi la telefon 0734.499.000 (Stefan) sau printr-un email la stefan.gavrilescu@viitorplus.ro.

Si daca vrei sa fii si mai eco-sano-edu-generos, ce mai ramane de facut este sa convingi cat mai multe cunostiinte – familie, prieteni, colegi – sa sprijine activitatea asociatiei ViitorPlus prin semnarea unui formular 2%! Trei din patru romani salariati lasa sa se piarda acesti bani. Probabil ca la fel fac si trei din patru dintre apropiatii tai. Tu poti schimba acest lucru!

Mai multe detalii despre completarea formularului de redirectionare a 2% din impozitul pe venit gasesti pe www.viitorplus.ro/doilasuta.

Iti multumim pentru sustinere!

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.