Fii cool! Traverseaza tot timpul pe verde!

1

Ne grabim. Ne grabim sa ajungem la intalniri, la scoala, la facultate, la munca. Ne simtim cool si invincibili atunci cand fentam viata. Insa oare de cate ori o putem pacali?
Putem fi nebuni, liberi, nonconformisti, independenti, dar si responsabili pentru siguranta noastra.

Fii cool! Traverseaza tot timpul pe verde!

O campanie Fundatia Dori Slosberg Romania.
Un concept The Workshop

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Eu, unul, incerc mereu sa traversez pe verde, dar soferii opresc la rosu sau la trecere? Nu. Dribleaza la propriu si, uneori, mai dau si cu pietonul de pamant

Comentează