Festivalul Narciselor la poalele Retezatului

0
Vineri, 22 mai 2009 începe Festivalul Narciselor lângă Retezat, ne anunţă Hunedoareanul. Cântec, joc, voie bună, mişcare liberă în zona montană Retezat, una din minunile naturale ale Europei.

„Cea de-a noua ediţie a Festivalului Narciselor începe vineri, la Sălaşu de Sus, cu un spectacol artistic „Cântec şi joc la poale de Retezat”, urmat de expoziţia „Retezatul – o minune” şi o excursie tematică până la Cetatea Colţ. Festivalul continuă sâmbătă, când Primăria îşi deschide porţile pentru toţi curioşii.” Continuarea în ziarul Hunedoreanul.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează