Festivalul Luminii – un proiect sincron care se desfasoara in peste 20 de localitati din Romania.

2

Pe 07 Mai, intre orele 21:00 si 23.00, Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei”, va invita la Festivalul Luminii – un proiect sincron care se desfasoara in peste 20 de localitati din Romania.

Festivalul Luminii este un altfel de festival, un spatiu de manifestare artistica a tinerelor talente, o atmosfera unica creata timp de 2 ore cu zeci de mii de lumanari.

Viata de zi cu zi a devenit o adevarata cursa contra-cronometru pentru cei mai multi dintre noi. Mereu in lipsa de timp, impartiti intre multe responsabilitati, slujba si familie, uitam cu desavarsire de sufletul nostru, uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte.

Lumea in care traim ne obliga sa ne planificam cu atentie fiecare clipa pentru a reusi in ceea ce ne propunem si de multe ori uitam sa ne oprim din cand in cand pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simti vantul, pentru a asculta oamenii, pentru a zambi la zambetul copiilor, pentru a redescoperi frumusetea lucrurilor marunte.

Scopul festivalului este de a oferi comunitatilor locale un eveniment in cadrul caruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de arta iar participantii se pot deconecta timp de 2 ore, de la problemele si stresul de zi cu zi, bucurandu-se de atmosfera creata. Astfel va asteptam in: Alba-Iulia, Bacau, Bistrita, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva, Iasi, Miercurea-Ciuc, Oradea, Pascani, Pildesti, Targu-Mures, Timisoara, Targoviste, Tirgu-Jiu, Tulcea, Radauti, Seini, Suceava si Valcea sa redescoperim impreuna frumusetea lucrurilor marunte.

Mai multe detalii gasiti aici: www.festivalul-luminii.ro.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează