Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Familiei – România se vindecă #împreună!

0

Pe data de 14 Mai 2020 vă invităm să luați parte la cea mai mare petrecere online a familiei, în care peste 40 de artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau reprezentanți ai cluburilor pentru copii, vor oferi momente unice, pline de emoție și bucurie. Acest eveniment caritabil marchează finalul stării de urgență în Romania dar și Ziua Mondială a Familiei, sărbătorită în mod normal pe data de 15 Mai!

Sursa: aici.

Suntem onorați de prezența unui număr impresionant de artiști care au ales să susțină alături de noi binele, să îi dea forță și să îl multiplice în comunitate. Dintre invitații surpriză – Rona Hartner, Marius Manole, Mihaela Tatu, Daniela Nane, Magicianul Augustin și mulți alții. Gazde ale evenimentului vor fi Ioana Maria Moldovan și Radu Nechit, doi oameni cu suflet care cred în valorile promovate de cele 35 de ONG-uri membre ale comunității Fă Bine!

Pe pagina evenimentului vom updata constant programul și noutățile, tot ce trebuie să faci e sa dai JOIN și să ne urmărești!

Ateliere, muzică, dans, balet, teatru, storytelling, parenting, magie, dans sunt doar câteva dintre surprizele cu care te așteptăm alături de noi live pe pagina de Facebook Fă Bine!

Motto-ul evenimentului este “Privește, dăruiește, inspiră”. În spatele organizării lui se află comunitatea Fă Bine, formată dintr-un grup de ONG-uri din București și din țară, active în zona copiilor, tinerilor și vârstnicilor cu dizabilități, cu boli rare și grave sau aflate în situații de vulnerabilitate. Oricine dorește poate să facă o donație către Fondul de Solidaritate Fă Bine!, care sprijină ONG-urile participante să își poată continua activitatea de suport a beneficiarilor, în aceasta perioadă complicată.

Fondul de Solidaritate este o inițiativă a Platformei „Fă Bine” și este constituit pentru acoperirea unor nevoi precum achiziția de medicamente, dezvoltarea de către ONG-uri de programe de telemedicină și de susținere a beneficiarilor la distanță, consiliere psihologică, procurarea de alimente, produse de igienă și sanitare, sau alte cheltuieli care ajută organizațiile să supraviețuiască acestei perioade și care sunt esențiale pentru beneficiarii lor, pentru ca aceștia să-și poată continua terapiile și după încheierea restricțiilor generate de virusul COVID-19.

Vizitează pagina evenimentului de pe Facebook pentru a alege intervalele orare și momentele de interes pentru tine și familia ta. Dând JOIN evenimentului vei fi informat permanent cu privire la noutățile și surprizele oferite de organizatori.

„Cred cu tărie în puterea lui ÎMPREUNĂ iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele două luni în comunitatea Fă Bine! mi-a demonstrat cu adevărat puterea și forța pe care o are acest cuvânt și câtă magie poate aduce. Vom celebra în avans Ziua Mondială a Familiei, vom inspira și vom face bine comunității alături de toți cei ce au răspuns pozitiv invitației noastre!” ne spune Maria Duduman, inițiatoarea platformei Fă Bine și a Fondului de Solidaritate
”România se vindecă ÎMPREUNĂ cu ajutorul tău, al meu, al nostru”, ne spune Raluca Chișu, unul dintre inimoșii membri ai echipei de coordonare a Festivalului Familiei.
”Puterea lui #împreună stă în mâinile tale și în dorința ta de a ajuta la vindecarea României, la bucuria de a construi împreună o lume mai bună. Alege să faci bine și participă activ la acest maraton artistic pregătit de oameni cu suflet, oameni care construiesc și motivează și pe alții să o facă” ne spune Adela Hanafi.

Ajută-ne să facem bine! Fii alături de noi și celebrează #împreună cu noi și invitații noștri FAMILIA!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.