Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul de pe dealurile Maramureșului ajunge la a 10-a ediție, ce va avea loc între 23-25 august 2019 în satul Durușa din comuna Valea Chioarului.

0

10 ani de Durușa Summer Hills

Festivalul de pe dealurile Maramureșului ajunge la a 10-a ediție, ce va avea loc între 23-25 august 2019 în satul Durușa din comuna Valea Chioarului.

O selecție de peste 60 de dj, muzicieni și artiști ai mai multor arte vor performa pe cele 3 scene ale evenimentului. Un vernisaj muzical și artistic mărginit de apusuri și răsărituri de poveste are ca protagoniști artiști din Marea Britanie, Danemarca, Estonia, Germania și România.

3 zile de melanj muzical pe ritmuri Disco, Funk, House, Techno, Hip-Hop, Deep House, Jazz, Downtempo, DnB, dar și momente live, care te vor ține prins zi și noapte.

Provoacă-ți creativitatea în timpul zilei cu workshopuri de dans contemporan, improvizație, pictură, graffiti, dar și în cadrul expozițiilor de ceramică sau a proiecțiilor de film. Activitățile interactive vor avea loc atât pe deal cât și în sat.

Informații despre bilete, camping și parcare

ON THE SPOT Full Festival Pass – 170 Lei | Camping inclus | Doar la intrare.

ON THE SPOT One Day Ticket – 80 Lei | Camping inclus | Disponibil doar sâmbătă și duminică.

ON THE SPOT Uphill Parking Ticket – 100 Lei | În limita celor 60 locuri disponibile.

FREE Downhill Parking | Parcarea din sat este gratuită. De aici se parcurge o urcare de 15-20 min până la locația festivalului.

Toate detaliile despre program, activități și artișți le găsiți pe www.summerhills.ro și pe social media cu tagul @summerhills.ro.

Ne vedem pe deal!

// Road Runner Society

Architect of Durușa Summer Hills

https://www.summerhills.ro

https://www.instagram.com/summerhills.ro

https://www.facebook.com/RoadRunnerSociety

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.