Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival de produse Handmade la Sibiu

0

Relaxare, artizani, shopping alternativ, creativitate

Liber să fii tu însăți!

19-21 aprilie 2019, Biblioteca Astra corp B, Sibiu, zilnic între 10:00 și 21:00

 

Simte cum mii de furnicături de emoție și plăcere îți inundă corpul și pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ, în Festivalul Handmade Creative Buzz, la ediția aniversară cu numărul 20!

Ne-am mutat în casă nouă, ne revedem la Biblioteca Astra, în corpul B.

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală, ateliere de creație pentru toată familia, bazar BlackSheep Market și două cauze sociale locale pe care le susținem- Asociația de Poveste și Sus Inima.

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, pentru a savura o cafea proaspăt prăjită local și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani.

35 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care 15 artizani fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian.

Ne place să credem că lucrurile frumoase se fac de către oameni, cu oameni! Iar acolo unde există dăruire și voință este doar o chestiune de timp pentru ca lucrurile să se producă, iar rezultatele să apară!

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

Accesul la eveniment este gratuit!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.