Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Femeile din mediul de afaceri romanesc sunt subiectul celui mai nou film documentar Antreprenori Anonimi by Bogdan Rusu

0

Bogdan Rusu continua seria de documentare despre business cu un nou episod din seria de filme documentar „Modele de Succes by Antreprenori Anonimi.

De data aceasta, subiectul principal al materialului, cu o lungime de de peste o ora, sunt femeile din mediul de afaceri romanesc, antreprenoare, manageri si profesionisti.
antreprenori anonimi

Protagonistele acestui episod sunt femei recunoscute pentru profesionalismul lor si tinere antreprenoare cu proiecte in derulare, care vorbesc intr-o serie de interviuri despre teme de interes pentru comunitatea de antreprenori.

Printre doamnele intervievate de Bogdan Rusu se numara: Nicoleta Schroeder – UBER Romania; Dania Selaru – Telekom Romania; Manuela Plapcianu – Artmark; Stefania Popp – Junior Achievement Romania; Ana Maria Andronic – DLA Piper sau Anca Ghinea – G.R.A.S.P. dar si tinere antreprenoare precum Oana Stan – Techir sau Medeea Iancu – Iehana Cosmetics.

„Modele de Succes: Femeile din mediul de Afaceri” este al treilea episod din seria care poate fi vizionata gratuit pe website sau pe canalul de Youtube al proiectului.

„Consider ca tinerii din comunitatea noastra au nevoie sa inteleaga corect concepte ca: egalitatea la sansa, discriminarea la locul de munca si alte prejudecati. Sunt multe mituri legate de femeile care activieaza in mediul profesional iar acest episod vorbeste deschis despre ele, impreuna cu unele dintre cele mai remarcabile doamne si domnisoare din business-ul romanesc.” a precizat dl. Rusu, realizatorul materialului si co-fondatorul proiectului Antreprenori Anonimi.

Avanpremiera documentarului a avut loc pe 9 martie 2016, in cadrul unui eveniment privat gazduit de Artmark la Palatul Cesianu-Racovita. Evenimentul a reunit atat protagonistii din acest episod cat si partenerii si sustinatorii proiectului, reprezentanti ai presei si tineri din comunitatea online de antreprenori.

Despre Antreprenori Anonimi
Proiectul social „Antreprenori Anonimi” promoveaza educatia si valorile profesionale catre tinerii romani care stau la baza noii economii, prin materiale VIDEO de cea mai inalta calitate, ca si continut si productie.

Materialele proprii tip documentar, prezinta modele de antreprenori, de manageri, de tineri inspirationali si persoane responsabile, profesioniste si capabile din mediul de afaceri romanesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.