Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Feerie pe gheață la Timișoara. Urmează Cluj, Sibiu și București!

0

“Spărgătorul de nuci” – eveniment de senzație la Timișoara

Primul spectacol din turneul național al Ansamblulului de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg (Saint Petersburg State Ballet on Ice), “Spărgătorul de nuci”, a avut loc seara trecută, la Timișoara.

Saint Petersburg State Ballet on Ice, Spargatorul de nuci, Timisoara (4)Sala Olimpia din Timișoara a găzduit un spectacol grandios, în care patinatorii-balerini din Rusia, membri ai celei mai faimoase trupe de balet pe gheață din lume, au creat o atmosferă magică, pe o scenă cu peste două tone de gheață. Peste 50 de artiști, o recuzită cu sute de costume fastuoase și coregrafii de excepție au încântat publicul timișorean, spectatorii fiind cuceriți de spectacolul deosebit.

“Spărgătorul de nuci”, unul dintre cele mai îndrăgite balete și una dintre cele mai apreciate creații ale marelui compozitor rus, Piotr Ilici Ceaikovski, ia impresionat pe cei prezenți prin reprezentația impecabilă a artiștilor.

Turneul național continuă în Cluj, unde publicul se va bucura de Lacul lebedelor”(în 17 ianuarie, la Teatrul Național, orele 18:00 și 21:00). În Sibiu, va fi pus în scenă Spărgătorul de nuci” (în 18 ianuarie, în Sala Transilvania, orele 18:00 și 21:00), iar în capitală, bucureștenii vor avea ocazia să vadă spectacolul Romeo si Julieta” (în 19 ianuarie, la Sala Palatului, orele 19:00).

2500 de kg de gheață, transformate în ring

2500 kg de gheață pisată, produse în zilele anterioare spectacolelor, vor fi transformate într-un bloc compact, sub forma unui ring, unde patinatorii-balerini din Rusia vor evolua. Înainte de spectacole, gheața a fost depozitată în comuna Gilău din județul Cluj, la minus 15 grade Celsius.

Procesul realizării patinoarului este unul complex,  gheața fiind fabricată la o firmă specializată, prin utilizarea unor mașini costisitoare, de mare capacitate. Din buncărul în care este stocată, gheața este transportată în mașina de pisat. Mașina are o capacitate de 500-600 de kilograme în 24 de ore, iar gheața obținută este pastrată la temperaturi foarte scăzute pentru a îi menține starea uscată, evitând astfel transformarea acesteia în bulgări de gheață.

Din buncărul aflat în Gilău, ea va merge mai departe în următoarele orașe incluse în turneul național, ajungând la destinație cu 12 ore înaintea începerii spectacolului.

Program turneu „Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg” în România:

  • Cluj – Napoca, 17 ianuarie, Teatrul Național, orele 18:00 si 21:00: Lacul lebedelor”
  • Sibiu, 18 ianuarie, Sala Transilvania, orele 18:00 si 21:00:Spărgătorul de nuci”
  • București, 19 ianuarie, Sala Palatului, orele 19:00: Romeo și Julieta”

Turneul din această iarnă al Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburgeste organizat de Diesel Events, cu susținerea Ambasadei Federației Ruse la București.

Biletele se găsesc la casieriile sălilor de spectacole și în rețeaua Eventim.

Sponsori: Borsec, Kandia, Rexroth Bosch Group

Cu sprijinul: Napoca 15, PMA Invest, Spactacular, Cocor Media Channel

Partenerii media ai evenimentului sunt: TVR 2, Zile şi Nopţi, Magic FM, România Liberă, Academia Caţavencu, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Business Review, Romania-Insider.com, Revista Tango, Business Woman, Ioana, Casa Lux, Decât o Revistă, 9am, Eva.ro, Kudika.ro, Ele.ro, România Pozitivă.ro, National Magazin, Metropotam.ro, OnlineStudent.ro, BusinessLive.ro, WebCultura.ro, CalendarEvenimente.ro, Orasulm.eu.

Saint Petersburg State Ballet on Ice, Spargatorul de nuci, Timisoara (1)

————————————————————————————————————————————–

“Saint Petersburg State Ballet On Ice”  este cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume şi unicul ansamblu de acest fel, fiind considerată una din bijuteriile Rusiei.Turneul din această iarnă este organizat de Diesel Events, cu susținerea Ambasadei Federației Ruse la București, și se estimează că va avea peste 12.000 de spectatori.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.