FAN Courier devine Curierul Oficial al Special Olympics România

0

FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, vine în sprijinul sportivilor cu dizabilități intelectuale susținând activitatea Special Olympics România în calitate de Curier Oficial.

În organizarea competițiilor sportive pentru persoanele cu dizabilități, Special Olympics România lucrează în fiecare an cu asociații, fundații, școli speciale și Direcții Sociale de Protecție a Copilului din toată țară. De asemenea, programul de sănătate al organizației, „Comunități Sănătoase”, oferă evaluări gratuite ale stării de sănătate și, prin acestea, inclusiv, prescripții pentru ochelari de vedere, pe care Special Olympics România îi trimite beneficiarilor. Astfel, volumul de colete trimis anual către copiii și tinerii cu dizabilități intelectuale este unul ridicat, care pune o presiune semnificativă pe resursele organizației non-profit.

special olympics romania

FAN Courier a ales să sprijine Special Olympics România în acest sens și să îi ajute ca expedițiile să ajungă mai ușor și mai repede la persoanele cu dizabilități intelectuale la nivel național.

”FAN Courier se implică activ de mulți ani în proiecte alături de organizații neguvernamentale care au în centrul preocupărilor lor susținerea persoanelor care își depășesc condiția și sunt un exemplu pentru întreaga societate. Suntem bucuroși și onorați să devenim curierul oficial al Special Olympics România și suntem convinși că ajutorul nostru va face posibil ca numărul beneficiarilor serviciilor fundației să crească de la un an la altul”, a declarat Roxana Magopet, director de marketing și comunicare FAN Courier.

„Serviciile de curierat pentru o organizație ca a noastră, care are biroul la București și lucrează cu diferite organizații, instituții și beneficiari direcți din toată țara, sunt foarte importante. Depindem în mare măsură de un partener care să fie prompt și pe care ne putem baza oricând. Ne bucurăm că FAN Courier este, de astăzi, un astfel de partener, în calitate de Curier Oficial al Special Olympics România”, declară Cristian Ispas, Director Național Special Olympics România.

Special Olympics România

Fundaţia Special Olympics din România a fost înfiinţată în noiembrie 2003, ca parte integrantă a mişcării sportive internaţionale Special Olympics. FSOR contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi al evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului. Astfel, sportivii au șansa de a deveni membri activi ai familiei şi ai comunităţii din care fac parte.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.specialolympics.ro și www.facebook.com/SpecialOlympicsRomania

FAN Courier

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu. FAN Courier a devenit în 2006 liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată constant prin intermediul investițiilor și serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent.
FAN Courier deservește cei peste 30.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 4.700 de colaboratori și a unei flote auto de peste 2.900 de autovehicule.

Serviciile FAN Courier de expediere și livrare în sistem ”door to door” sunt disponibile atât la nivel național, numărul de localităti deservite fără km suplimentari crescând permanent, cât și la nivel internațional prin parteneriate solide.

Distincțiile obținute constant în ultimii ani de compania FAN Courier reprezintă o recunoaștere a performanței de afaceri, a implicării în dezvoltarea economică a României, a responsabilității în fața comunității și a implicării acționarilor fondatori în educarea viitoarei generații de antreprenori. Constant, FAN Courier se numără printre companiile incluse în Topul celor mai puternici jucători din economie, realizat de diferite organizații și publicații de business recunoscute în România: locul 23 în Topul celor mai cunoscute și longevive branduri românești, realizat anual de publicația BIZ;Best Courier Company, acordat în cadrul Romanian eCommerce Awards Gala 2015; Best Web Aplication,Investment of the Year2015, Company of the Year 2014 & 2015, Romanian Courier Business Awards 2014 – premiiacordate de Govnet în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat; laureat anual (Locul 1) în Topul Național al Firmelor din România, întocmit de Camera de Comerț și Industrie a României; laureat anual (Locul 1) și Premiul de Excelență în Topul Firmelor întocmit de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București; laureat anual (Locul 1) în Topul Național al Firmelor Private din România organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. În ediția 2015-2016 a competitiei SUPERBRANDS, FAN Courier a intrat pentru prima oară și a câștigat detașat poziția de lider al categoriei „Transport & Courier Service”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.